Szerintetek ez így jó?
Figyelt kérdés
az normális hogy 160cm vagyok és 40 kg szerintem nem nem tudom ez kicsit duci nem?anyukámék szerint vékony vagyok nagyon egyszer 40 aztán 39 kg vagyok ugy értem fogyok csak én ugy érzem hizok a tükörbe mindig nagyon ducinak látom magam anyukámék azt mondják csont és bőr vagyok2017. nov. 1. 20:09
11/13 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólóknak! Minél hamarabb keressetek fel a szüleiddel orvost, segítségre van szükséged! :(
12/13 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit!
Most azért nem eszel, mert nem kívánod az ételt, nincs étvagyad, vagy szándékosan éhezteted magad hogy vékonyabb legyél?
Azért hánytad ki a csokit, mert rosszul lettél tőle, vagy mert bűntudatod volt amiért megetted, és inkább meghánytattad magad?
Előbbi esetekben gasztroenterológus felkeresése ajánlott, utóbbiakban minimum egy pszichológus, ha nem segít akkor pszichiáter.
13/13 anonim válasza:
Az mindenképpen rossz, hogy ducinak látod magad ilyen adatokkal, testképzavarod van. Ha ez így marad több hétig, mindenképpen keress fel pszichológust, mindegy mi az oka a fizikai tüneteidnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!