Hogyan tudnám a testzsírszázalékomat csökkenteni?
Az utóbbi 3 hónapban 3 százalékkal felment a testzsírom. Én azért vagyok szomorú és azért határoztam el hogy le szeretnék adni a 23 testzsíromból hogy 15 legyen mert egyre csak hízok. Sok chipset és csokit és kenyeret eszem, keveset iszok, igaz csak vizet. Azt vettem észre hogy a térdemen vastagabb a zsír mint a combom ugyanakkora reszén.A térdem ha hátulról nézem akkor vastagabb mint a combom.Eddig nem volt a karomon semmilyen felesleg , mert főleg nem oda híztam, de most látom hogy híztam oda. A kilók nem érdekelnek csak a zsír. Átlagos izmom van. Heti 30 percet helyben szökdelek. Ha majd fogyok akkor lapos lesz a fenekem ez fog zavarni. Fussak,otthon felülésezzek és tornázzak, de mennyit? Attól félek hogy egyszer majd nem lesz időm és sok csokit eszem és aztan mar nem akarok futni. Sokszor az van hogy este tájövök hogy edzenem kellett volna de mondom h majd holnap. De akkor is ez van , dután halogatom. Mennyi idő alatt lehetne ezt elérni? Iskolában olyan 2kor érek haza, kedden meg szerdan 3kor utana ebédelni szokat és tanulni. Lenne időm sportolni. Amúgy 158cm es 50 kg vagyok
14/L 23%
Sziosztok, én is hétfőn kezdem a fogyit! :)
16/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!