Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a testzsírszázal...

Hogyan tudnám a testzsírszázalékomat csökkenteni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 3 hónapban 3 százalékkal felment a testzsírom. Én azért vagyok szomorú és azért határoztam el hogy le szeretnék adni a 23 testzsíromból hogy 15 legyen mert egyre csak hízok. Sok chipset és csokit és kenyeret eszem, keveset iszok, igaz csak vizet. Azt vettem észre hogy a térdemen vastagabb a zsír mint a combom ugyanakkora reszén.A térdem ha hátulról nézem akkor vastagabb mint a combom.Eddig nem volt a karomon semmilyen felesleg , mert főleg nem oda híztam, de most látom hogy híztam oda. A kilók nem érdekelnek csak a zsír. Átlagos izmom van. Heti 30 percet helyben szökdelek. Ha majd fogyok akkor lapos lesz a fenekem ez fog zavarni. Fussak,otthon felülésezzek és tornázzak, de mennyit? Attól félek hogy egyszer majd nem lesz időm és sok csokit eszem és aztan mar nem akarok futni. Sokszor az van hogy este tájövök hogy edzenem kellett volna de mondom h majd holnap. De akkor is ez van , dután halogatom. Mennyi idő alatt lehetne ezt elérni? Iskolában olyan 2kor érek haza, kedden meg szerdan 3kor utana ebédelni szokat és tanulni. Lenne időm sportolni. Amúgy 158cm es 50 kg vagyok

14/L 23%

2017. okt. 31. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Írj privit! Kezdjük el együtt! Én is híztam 5 kg-t csak még egy kicsi nőttem is mellé. Én 167 cm és 54 kg vagyok ugyan ezzel a testzsírral. Motiváljuk egymást! Amúgy nálam is mindig ez van, hogy lenne alkalmam, csak akkor épp lusta vagyok, ezért halasztom, aztán csak halogatom; folyamatosan napról-napra. De mi lenne, ha minden nap beszámolnánk erről egymásnak és mondjuk sulikezdéskor (hétfőn) kezdenénk? Na mit szólsz?
2017. okt. 31. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia előző! Benne vagyok (: Írok privit (:
2017. nov. 1. 09:37
 3/4 anonim válasza:
100%
Énis benne lennék ha lehetne írjatok ha rendben!!! Köszi 😘
2017. nov. 3. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziosztok, én is hétfőn kezdem a fogyit! :)

16/L.

2017. nov. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!