1 nap alatt lehet hízni? Hogyan tudnám csökkenteni a testzsírszázalékomat?
Ma megettem reggelire egy szendvicset (csirkemellsonka, paradicsom és sajt volt benne), ebédre bulguros hús volt bugaci salátáv, és most délután megettem 4 szénhidrátcsökkentett sütit. Ennyitől lehet hízni (legalább 1 kg-t..)?
Valamint, szeretnék még karácsonyig fogyni 5 kg-t, de elég akadozva megy. Kb. fél éve fogyózom, és már fogytam 14 kg-t, de most elakadtam. 170 cm 55 kg vagyok. Hogyan tudnám elősegíteni a fogyást?
Esetleg tudtok valami alakformáló gyakorlatokat itthonra, ami pl. a feneket, combokat formálja, izmosítja, és csökkenti a testzsírt?
Előre is köszi :)
Ez nem hízás, csak ettél, ittál és az nyilván a szervezetedben van aznap.
Ne a súlyodra meg a kalóriákra figyelj, hanem, hogy szeresd, amit a tükörben látsz.Az izom nehezebb mint a zsír, tehát ha pl edzel, lehet nehezebb leszel, de jobb alakod lesz. (Egyébként pl. futás, magas protein, alacsony szénhidrát a lényeg.) De, a vékonyság nem szép, legyél egészséges, fit és boldog!
"Ne a súlyodra meg a kalóriákra figyelj, hanem, hogy szeresd, amit a tükörben látsz."
Kivéve, ha testképzavaros vagy, ami valószínű, ha 170 centi magasan és 55 kilósan fogyni akarsz...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!