Ennyi edzés elég látható eredményhez?
Figyelt kérdés
Hétfő-kedd:fél óra kardio(bodyweight cardio)
Szerda:20perc kardió(low impact,mert a terdemnek kell a pihenés)
Csütörtök:1 óra gerincjóga
Péntek-Szombat:pihenés
Vasárnap:30 perc kardio+sulyzos gyakorlatok.
Mivel kezdo vagyok,igy csak kis sulyt hasznalnek.Termeszetesen mellette dietazom(semmi kenyer es pektermek,semmi edesseg,udito es gyorskaja)
Es termeszetesen nem a honap vegere varok jelentos valtozast.:D
Elore is koszi a valaszokat!(bocsanat,hogy az elejen van ekezet,a vegen nincs,valamiert a feletol nem engedte kivalasztani az ekezetes betut)
2017. okt. 26. 14:42
1/4 anonim válasza:
A diéta a kulcs. Ezek a 30 perces kardiók túl sokat nem számítanak.
2/4 Leila1123 válasza:
Ugy lehet fogyni ha több kalóriát égetsz el mint amennyit beviszel és nem kell egy hét után a csodára várni és inkább biciklizzél vagy ússzál az nem annyira megeröltető de hatásos és nem tudom hallottál e már a matcha zöld teáról ha randszeresen sportolsz az is segít
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem. 1 órát kellene minden nap. Egész hétvégén meg minek pihensz, ha csak kardiózgatsz?
4/4 anonim válasza:
#3 ne legyél már ennyire sötét szerinted a kardiótól nem lehet kifáradni, és ha intenzíven csinálja nem lehet izomláza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!