Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi motivál? Olyan...

Titeket mi motivál? Olyan sokáig tart.

Figyelt kérdés
Már rengetegszer bele kezdtem a fogyókúrába, de most végre szeretném, egyszer tényleg végigcsinálni rendesen, mert nem vagyok elégedett magammal, komoly önértékelési problémáim is vannak emiatt, de mindig amikor belekezdek ,egyszerűen egy idő után abbahagyom, mert nem látok eredményt, hogy olyan sokat javulna a helyzet és ez szörnyű érzés. Találnom kell valamit, ami rendkívül motivál vagy bármi ilyesmi. Tudnátok tanácsot adni ?
2017. okt. 26. 09:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A fejedbe tegyėl rendet. Ha valamit el akarsz ėrni azėrt tegyėl ės ne add fel. Semmi sincs ingyen. De, hogy legyen sikerėlmėnyed ne a max cėlt akard elėrni. Legyenek apróbb köztes cėljaid amit ha elėrsz sikerėlmėnyt ad.
2017. okt. 26. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Tűzz ki egy reális célt. És ne rögtön várd az eredményt.

Nekem pl. ez volt a célom: 3 hónap - 6 kg. 4. hónap végére már - 8 kg volt. Többet nem akartam fogyni.

És ezt úgy sikerült elérni, hogy nem szenvedtem. Mindent ettem továbbra is. Igen, cukrot is, lisztet is, és néha még csokit is. De normális adagokat ettem, nem zabáltam, nem ettem unalomból, nem nassoltam. Emellett minden másnak edzés konditeremben, amit még élveztem is.

2017. okt. 26. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
A tükör elég motiváció.
2017. okt. 26. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok minden.

Nem tudtam ruhákat venni mert semmi nem volt akkora méretben.

0-24 szekalás illetve undor magamtól

Nem láttam a farkam :D

Stb

Ugyan így voltam mint te, sokszor megpróbáltam de semmi eredmény , aztán másfél éve egyszercsak elhatároztam magam, hogy elég volt ebből és ennyi.

Ha tényleg akarod akkor menni fog, ha nem akkor meg nem...de akkor legalább arra próbálj figyelni , hogy kövérebb ne legyél.

2017. okt. 26. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem az motivál, hogy három gyereket szültem, a legkisebbet négy hónapja és közeleg a bűvös 40😀Na meg persze az, hogy egy hónappal ezelőtt nem jöttek rám a terhességem előtti ruhák☺
2017. okt. 26. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Márpedig türelem sok dologhoz kell. Fogyni még megy egész gyorsan. Próbáltad már kigyúrni magad vagy nulláról felfejlődni maratonfutó szintre? :D

Azt megértem, hogy frusztráló, ha küzdesz s nem jön gyorsan az eredmény. Ne küzdj. Válts egy remek életmódra, ami egészségesebb és nem is érzed magad szerencsétlennek mellette.

Az egészségednek akkor is jót teszel így, ha nem leszel hamar nádszál... Ez nekem a legfontosabb motiváció, plusz hogy jobban érzem magam s energikusabb vagyok, ha megfelelően eszem (minőség, mennyiség).

2017. okt. 26. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A tukor. Hogy ne kelljen lekopnom. Hogy bele merjek nezni. Hogy ne legyen hanyingerem magamtol. Semmi mas nem ad nagyobb motivaciot, mint az , hogy egyszer el tudom majd fogadni magam ha eleg kemenyen kuzdok erte.
2017. okt. 29. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!