Titeket mi motivál? Olyan sokáig tart.
Tűzz ki egy reális célt. És ne rögtön várd az eredményt.
Nekem pl. ez volt a célom: 3 hónap - 6 kg. 4. hónap végére már - 8 kg volt. Többet nem akartam fogyni.
És ezt úgy sikerült elérni, hogy nem szenvedtem. Mindent ettem továbbra is. Igen, cukrot is, lisztet is, és néha még csokit is. De normális adagokat ettem, nem zabáltam, nem ettem unalomból, nem nassoltam. Emellett minden másnak edzés konditeremben, amit még élveztem is.
Sok minden.
Nem tudtam ruhákat venni mert semmi nem volt akkora méretben.
0-24 szekalás illetve undor magamtól
Nem láttam a farkam :D
Stb
Ugyan így voltam mint te, sokszor megpróbáltam de semmi eredmény , aztán másfél éve egyszercsak elhatároztam magam, hogy elég volt ebből és ennyi.
Ha tényleg akarod akkor menni fog, ha nem akkor meg nem...de akkor legalább arra próbálj figyelni , hogy kövérebb ne legyél.
Márpedig türelem sok dologhoz kell. Fogyni még megy egész gyorsan. Próbáltad már kigyúrni magad vagy nulláról felfejlődni maratonfutó szintre? :D
Azt megértem, hogy frusztráló, ha küzdesz s nem jön gyorsan az eredmény. Ne küzdj. Válts egy remek életmódra, ami egészségesebb és nem is érzed magad szerencsétlennek mellette.
Az egészségednek akkor is jót teszel így, ha nem leszel hamar nádszál... Ez nekem a legfontosabb motiváció, plusz hogy jobban érzem magam s energikusabb vagyok, ha megfelelően eszem (minőség, mennyiség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!