Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi motivál abban,...

Titeket mi motivál abban, hogy ne hagyjátok abba az edzést és kitartóak legyetek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Edzeni jó, de amúgyis, ha elhatároztam, csinálom, motiváció igazából nem kell.

Keveset enni már neccesebb, az a rész kevésbé megy, de összetettebb is, minthogy akaraterő elég legyen hozzá.

2016. máj. 12. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Leginkább? A test- és önkep zavar. Nem látom a változást, így minden reggel a terembe kezdek. Idegesít. Pedig kéne, hogy lássam, mert 20kiló ment le, amióta ide járok, de gyulladjon fel az ég, ugyan olyan vagyok. Ez az, ami motivál. Ja, meg ha reggel azt érzem, hogy semmi erőm, akkor ez adja a kraftot az órás futáshoz . 💪

[link]

2016. máj. 12. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
edzéshez nem kell kitartás, azt szeretem. Diéta az ami a macerásabb, de ott is csak mondom magamnak hogy csinálni kell, mert ha most elbuksz valamit később megbánod.
2016. máj. 12. 18:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan sportágat választottam ami érdekel és versenyzek is. 15 éve csinálom így és megsem fordult a fejemben, hogy abbahagyjam.
2016. máj. 12. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
látom a fejlődést magamon, hogy hétről-hétre jobb lesz az állóképességem és formálódom is
2016. máj. 12. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak a célt látom a szemem előtt és a sport utáni endorfin ( boldogsághormon ) termelődésre gondolok és az elégedettségre, hogy nem leszek egy tohonya telesz..rt búvárruha nyáron, mint a lakosság nagy százaléka sajnos .

A kis változások a testen, az előbukkanó halovány kis izomzatok is kitartásra sarkallnak.

2016. máj. 13. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyan sportot kell választani, amit szeretsz...
2016. máj. 13. 08:38
 8/8 anonim válasza:
Meg kell nézni egy Zyzz before-after képet, és a motiváció az egekben.
2016. máj. 13. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!