Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ducik! A te szüleitek is...

Ducik! A te szüleitek is rátok szólnak, ha esztek, piszkálnak titeket, hogy mikor hagyjátok már abba?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 19:13
1 2
 1/13 anonim válasza:
hát én nem vagyok duci, de anyukám mindig rám szól hogy ne egyek sokat mert megnől a seggem és ugye hallgatok rá mert igaza van:)
2012. nov. 27. 19:16
 2/13 Misa-Misa ***** válasza:
Addig örülj még valaki rád szól ! :D
2012. nov. 27. 19:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Én 73kg/176cm vagyok, van rajtam fölösleg, de azért szerintem nem vagyok még az az erősen elhízott kategória, s mégis ha eszünk, előszeretettel hívják fel a figyelmem arra, mikor hagyham abba...

AZ ILYEN SZÜLŐ SZÉGYELLI A GYEREKÉT?

2012. nov. 27. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért ducinak még nem neveznélek ezzel a súllyal, a szüleidhez viszont lenne egy két szavam! :(
2012. nov. 27. 19:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Duci ezekkel az arányokkal??

Te nagyon el vagy tévedve a saját testeddel kapcsolatban!

Pont jó a súly-magasság arányod.

2012. nov. 27. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
kb 10 kiló van rajtad. és igazuk van, ha rádszólnak, mert most még csak 10 kiló, két év múlva már 15, majd szépen lassan a többi. aztán meg jön a sírás-rívás, hogy le kéne fogyni.
2012. nov. 27. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Az enyémek dettó.

Bár én 160 cm-hez 94 kg vagyok. Viszont azzal is tisztában vannak, hogy edzhetnék akár napi 7 órát is, akkor sem tudnék fogyni a betegségem miatt. Így is megteszem minden tőlem telhetőt, mégis beszólogatnak, ha épp megeszem ebédre a 100 g csirkemellet...

Ők közben eszik a chipset, kólát isznak, 1 percet sem mozognak és még ők b@szogatnak engem!

2012. nov. 27. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem a szüleim szóltak be, hanem minden hétvégén ellátogató rokonaim. 14-15 éves voltam akkoriban, de nem csak egyszerű piszkálás volt, hogy mikor akarom már abbahagyni hanem elég durva szavakat nyomtak rám, ami sajnos kihatott az önbizalmamra. 50 kg vagyok de még mindig nem tudom elfogadni magam.
2012. nov. 27. 20:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó 2, nagyon sajnálom:(((

Engem pont az ellenkezőjével piszkálnak mindig, hogy egyek már:S Pedig én se vagyok vmi sovány...Van hogy ez rosszabb, mint a "ne egyél" változat

2012. nov. 27. 22:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem anno nem piszkáltak, hanem konkrétan elém tették mennyit ehetek meg. El is érték, hogy kényszeres zabáló lettem, aminek következtében durván el is híztam. Hálám nekik...
2012. nov. 27. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!