Ducik! A te szüleitek is rátok szólnak, ha esztek, piszkálnak titeket, hogy mikor hagyjátok már abba?
Én 73kg/176cm vagyok, van rajtam fölösleg, de azért szerintem nem vagyok még az az erősen elhízott kategória, s mégis ha eszünk, előszeretettel hívják fel a figyelmem arra, mikor hagyham abba...
AZ ILYEN SZÜLŐ SZÉGYELLI A GYEREKÉT?
Duci ezekkel az arányokkal??
Te nagyon el vagy tévedve a saját testeddel kapcsolatban!
Pont jó a súly-magasság arányod.
Az enyémek dettó.
Bár én 160 cm-hez 94 kg vagyok. Viszont azzal is tisztában vannak, hogy edzhetnék akár napi 7 órát is, akkor sem tudnék fogyni a betegségem miatt. Így is megteszem minden tőlem telhetőt, mégis beszólogatnak, ha épp megeszem ebédre a 100 g csirkemellet...
Ők közben eszik a chipset, kólát isznak, 1 percet sem mozognak és még ők b@szogatnak engem!
Utolsó 2, nagyon sajnálom:(((
Engem pont az ellenkezőjével piszkálnak mindig, hogy egyek már:S Pedig én se vagyok vmi sovány...Van hogy ez rosszabb, mint a "ne egyél" változat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!