Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Piszkálnak, hogy miért nem...

Piszkálnak, hogy miért nem eszem csokit stb. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Mármint ez hülyeség, tudom. De a lényeg, hogy piszkálnak, hogy miért nem eszem rendesen, amikor boltba megyünk miért nem veszek semmi csokit, mert hogy vékony vagyok, és ÚÚ anorexiás. Igazából kishíján az lettem, de még mindig nem veszek csokit, bár hiába mondom, hogy mostanában otthon zabálok - csokit is eszem... - de nem hisznek nekem. ELhízni azért nem akarok, de mostanában délelöttfele alig bírok valamit enni, mire hazaérek meg igazából mindent összeeszem. Ez meg viszont tuti nem egészséges... Viszont elhatároztam, hogy jövőhéten azért is kajálok akkor... Bár azt mondom, h az étkezési zavaron még sem vagyok teljesen túl, itthon hajlandó vagyok bármit és sokat enni, viszont így suliidőben nem annyira... Nem tudom leírni pontosan, de írjatok :D

Meg most napközben nem ettem sokat, szerintem, max 600 kcal, aztán hazajöttem, egy kb féltábla csoki, majdnem egy pizza, egy csomó gyümölcs, saláta, hal, müzliszelet... És tudom, hogy most jól érzem de tudom, hogy később rohadtul bűntudatom lesz. De igazából ma még úgy is akartam szobabiciklizni, meg amúgy teniszem, de még nem teljesen állok egészségesen a kajáláshoz, pláne nem akarok a zabálásba átesni....

Nagyon zavarasan írtam le, meg hülyeségeket is, sajnálom... Viszont, jövőhéten elhatároztam lemegyek velük a boltba, és veszek valamit! Mit vegyek? Mert már túl sok volt ígyis a kifogásom, amikor elutasítottam amikor megkínálátak csokival stb.

2012. okt. 19. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben vezetnék kajanaplót :D Olvass utána a helyes étkezésnek és azon belül mindig állíts össze magadnak egy étrendet következő napra. Összeírhatod a kalóriákat is hozzá hogy ne gondold hogy sok. Amikor én elkezdtem összeírni akkor esett le hogy te jó ég csak 1200 kalóriákat eszek

PL:

R: 2 sz. toast tk kenyér sonkával (200kcal)

T: 1 joghurt (100kcal)

E: párolt hús párolt zöldségekkel (kerekítsünk 500ra)

U: fél kg szőlő (300kcal)

V: 2 főtt tojás paradicsommal (250kcal)

V2 : gyümi akármi

Egyébként én általában beszoktam rakni egy kakaóscsigát is de ez csak egy példa te is iktathatsz be néha egy pizzát nem árt meg néha-néha.

Bár engem egyáltalán nem zavar ha látják hogy eszem, mindig előre elkészítem az ebédemet iskolába ott meg melegíttetem a konyhás nénivel és megeszem az osztály teremben. Többnyire 3 óránkénti étkezésre álltam be 7-9-12-15-18-20-alvás

Ja igen én tuti kakaós csigát vennék :D (megnéztem neten Kakaós csiga (1 db) 1038kJ / 248kcal) vaaagy csokis jóreggeltet de az olyan 200kcal

2012. okt. 19. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:

az előzőt nem tudom nem kijavítani.

vacsorára gyümölcs?diéta latt?ember!:D

1.oké

2.mehet hozzá zab,és ide jöhet gyümölcs is.

3.oké

4.ez lehet ugyanaz,mint a 3.

5.oké

6.sovány túró

és nem amiatt nyafognak,hogy nem eszel csokit,hanem hogy semmit nem eszel valszeg.

"jövő héten kajálok akkor is"

beteg vagy csajszi.

minden nap szokás enni.

http://www.youtube.com/watch?v=_GrxSbDuQr0

2012. okt. 20. 04:11
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom... :( De szoktam enni amúgy szerintem. Csak az a baj, hogy akárhányszor lemegyek velük a boltba vagy light kólát, max egyszer vettem joghurtot, vagy amúgy semmit, amikor kínálnak nem nagyon eszem, suliban ebédre keveset eszem... De mondtam már azért, hogy hú, mennyi csokit ettem itthon 1-x mert az igaz is, bár úgy nem tudom..:S
2012. okt. 24. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. okt. 27. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:
szóval engem is pedig nekem tényleg kell fogynom,ez van sz@rni rá
2012. okt. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!