Ducik! A te szüleitek is rátok szólnak, ha esztek, piszkálnak titeket, hogy mikor hagyjátok már abba?
Kár, hogy a szülők nem tudják: bizonyos kajákból (mondjuk ezeket a sz.arokat nem tisztelném meg a kaja névvel) hiába eszel keveset, nagyon könnyű zsírosodni velük.
Normális ételekből meg nem tudsz úgy bezabálni hogy elhízz. Nem csak a paradicsommal nem lehet hízni, de a zsírszalonnával sem. Ezek tudományos tények, normális hormonrendszerrel (a sz.ar kajáktól lesz nem normális!) nem hízik fel senki, sőt még cukorbeteg sem lesz. A megbetegítő ételekre nem kéne rászoktatni a gyereket, és nem lenne probléma. Drága az egészséges kaja? Nem gondoltam volna, hogy a 400 ft/kg árú máj túl drága lenne, mert ez némi zöldséggel nem egy, de 2 napig is elég egy felnőtt embernek.
régen engem is...
hogy ne egyek már többet, ne repetázzak... dagadt vagyok... járjak el sportolni... stb.
amikor a nagymamámnál voltunk, mondta, hogy együnk még nyugodtan. én elkezdtem szedni, apám meg mondta, hogy a "...(nevem)-nak nem kéne adni"...
meg hogy be kéne fejeznem a cukrászdába járást...
a szemem láttára dicsérték agyon a nővéremet, akinek lapos hasa volt, hogy milyen csinos, ezer fényképet készítettek róla.
az akkori pasim fogyott pár kilót, és anyukám mondogatta neki direkt előttem, hogy de szépen lefogytál, stb. aztán ugyanez előtt az exem előtt mondta, hogy sonkásak a combjaim... meg hogy ugyanaz a nadrágméretünk. (30 év van köztünk anyukámmal, elég gáz volt).
most, igaz, 2 évembe telt, de "bosszút álltam": lefogytam! :) már csak a "nagyon büszke vagyok rád" és az "én is szeretnék lefogyni" jön tőlük :) főleg anyukámtól. de neki nincs ekkora akaratereje.
és a b*sztatásuk semmit nem ért. nem emiatt kezdtem el fogyózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!