Milyen tisztítókúrát javasoltok?
Szeretnék végig csinálni egy tisztítókúrát több okból is,olvastam már sok előnyéről,hogy nagyon jó hatása van a szervezetre.Elsősorban azért,mert az arcom,és a hátam is pattanásos,vagyis ilyen apró pici pattanás szerűek vannak rajta,és mondta a kozmetikusom,hogy vmi ételtől van,nem ártana egy tisztítókúrát csinálnom.Másodszor,mert mostanában elég fáradékony vagyok,kissé savas,meg sokszor fáj a fejem,meg egyébként is szeretnék elkezdeni fogyózni,és ez így jó lenne előtte,hogy meg tisztítom a szervezetem.Mit ajánlotok nekem?Ami nem tart túl sokáig,de mégis nagyon hatásos?
16/L
16 évesen nem a legjobb megoldás. A pattanásos bőrre jó megoldás lehet a fűszeres, zsíros kaják kerülése. Nekem bevált anno:)
A tisztítást pedig hagyd későbbre, orvosi felügyelet mellett, ne kövesd az eszement divatot...=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!