Pufi lány vagyok, és visszahúzódó, szégyenlős. Nem merek elmenni ezért edzőterembe, pedig jót tenne. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Nincs sajnos senki aki jönne velem, én pedig futópadozni szeretnék.
20L
2017. okt. 17. 09:58
11/15 anonim válasza:
"Ti mit tennétek a helyemben?"
Elmennék edzeni.
12/15 anonim válasza:
2: ja, most lehet hogy rohognek... de ne felejtsd el oket, mikor egy ev mulva majd korulugralnak mert szeretnenek megkapni :)
13/15 anonim válasza:
Mit gondolsz mások hogy kezdték ?
Mindenki elkezdte valahogy ,és a terembe mindenki azért küzd hogy jobb külsőt érjen el mindenki azért van ott hogy izmosodjon ,fogyjon ,formásodjon .
Ez nem az a sportág ahol leszólnak ,igenis becsülendő ha kész vagy változtatni és van akaraterőd. Érett normális ember nem fog leszolni.
14/15 anonim válasza:
Fuss este a szabadban, akkor alig vannak kint az utcán. Én is olyan helyen lakok, ahol mindenki ismer mindenkit és nem mertem nappal futni mert úgy néztek az emberek mintha megöltem volna valakit.
15/15 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg legyőzni a szégyenlősséget, bemenni, és úgy viselkedni mint más ott tartózkodó lány (nem feltűnően, természetesen!) Próbálj ki mindent, majd belejössz! Nem fognak leszólni, gúnyolódni, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!