ÍGy sikerülhet a fogyás? Többi lent!
Tudom, hogy sok ilyen kérdés/válasz/cikk van, de szeretnék a saját ötletemre válaszokat és tanácsokat kérni. 5 kilót szeretnék első sorban leadni.
1. Ha ezt videót megcsinálom mindennap és még futok egy héten kétszer-háromszor 20 percet akkor elegendő a mozgás? ( https://www.youtube.com/watch?v=LUrrN6cEBRQ)
2. Kizárom a cukros, édes dolgokat, a péksüteményeket, üdítőket, kenyereket. De szeretném megkérdezni, hogy azért maximum két zsemlét ehetek egy nap? (Nem a mindennapokra gondoltam)
3. Úgy gondoltam, hogy az ebéd bármi is az, de megeszem. Persze ügyelve a mennyiségre, kisebb adagokat szeretnék és hanyagolni a krumplit. Ez így elfogadható?
Köszönöm a segítséget, további tippeket is elfogadok! :)
75kg/165cm.
A kalóriaegyenleged alapján fogysz...
1. Elég lehet, de nincs olyan, hogy elég. Kinek mi az elég? Nekem napi 1 óra mozgás rém kevés, viszont az kevésbé intenzív. S nulla mozgással is lehet fogyni, persze érdemesebb mozgással. A te tervezett aktivitásod nem rossz.
2. Csak mert kizárod akár az összes gabonát és cukrot, még nem feltétlenül fogysz, ez kalóriaegyenleg kérdése. Én sem fogytam így, amikor nem tudtam összehozni a deficitet. Sokan persze igen. Lutri.
A te diétád, te döntöd el, belefér-e néha 2 zsemle vagy akár fél kiló zsíros kenyér. Nem ez alapján fogysz s neked kell eldöntened, hogy mi mennyire fontos számodra és hogy akadályoz-e a kenyér. Ha igen, akkor is ehetsz belőle akár sokat is, csak nagyon ritkán (főleg kis kalóriakeretnél megoldhatatlan, hogy megfelelő tápanyagbevitelt hozz össze nem kevés kenyér mellett).
3. Ismét csak azt mondom, ez a te diétád. Sokunknak ez nem fér bele a diétás szabályaiba, ha neked igen, jó. De ha a kisebb adag azt jelenti, hogy éhen maradsz, az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!