Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy napi 1500...

Normális, hogy napi 1500 kalóriát eszem és nem is érzem diétán magam?

Figyelt kérdés

Szinte tuti, hogy jól számolom, mert csak olyan kaját eszek amire rá van irva a kalóriatartalom, a zöldségeknek s gyümölcsöknek persze megnézem a netten és lemérem őket mérlegen, de a lényeg, hogy 1500 kalóriás étrendem van már 3-4 napja és sosem vagyok éhes

Ez hihetetlen !

Azért leirom a mai ételeimet:

- reggeli : joghurt+ tejes müzliszelet ( össz. 204 kalória)

- dél : 2 szendvics, nem én csináltam, hanem vásároltam ( össz. 650 kalória )

- vacsora : 1 eperpürés natúr joghurt, 1 banán, 1 müzliszelet ( össz. 380 kalória )

- volt 1 kevés kókuszos csoki az ebéd után , 145 kalória

Például ez a mai nap össz. 1379 kalória volt és még igysem voltam éhes !

Mit szóltok, jól csinálom ? Fokozatosan akarom beépiteni a salátákat, nem akarom elriasztani magam egyből, ezért nincs most saláta a menümben

2010. máj. 28. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: szerintem az utolsó válaszoló igenis tisztában van a hús és fehérje közötti különbséggel. ha 2X is elolvasnád a hozzászólását akkor TALÁN neked is feltűnne. amúgy 1300-1400 kalóriával persze hogy tudsz fogyni, ezt senki nem vonja kétségbe, csak nem mindegy, hogy zsírból vagy izomból fogysz. ha a szervezeted nem jut elegendő mennyiségű fehérjéhez, akkor az izomzatot kezdi leépíteni (26 g fehérje mellesleg nem elegendő mennyiség) úgyhogy vacsorára is mehet a sovány hús, hal, sovány túró,natúr joghurt, tojás. napközben meg rágcsálhatsz diót, mogyorót mértékkel. ja és arról se feledkezz meg, hogy szükséged van zsiradékra is, nem csak szénhidrátra!
2010. máj. 29. 10:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Igazatok van, ne haragudjatok :-D

Utánanéztem és tényleg kevés az a 26 gram fehérje és köszönöm, hogy szóltatok !

elnézést mégegyszer

2010. máj. 29. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!