Normális, hogy napi 1500 kalóriát eszem és nem is érzem diétán magam?
Szinte tuti, hogy jól számolom, mert csak olyan kaját eszek amire rá van irva a kalóriatartalom, a zöldségeknek s gyümölcsöknek persze megnézem a netten és lemérem őket mérlegen, de a lényeg, hogy 1500 kalóriás étrendem van már 3-4 napja és sosem vagyok éhes
Ez hihetetlen !
Azért leirom a mai ételeimet:
- reggeli : joghurt+ tejes müzliszelet ( össz. 204 kalória)
- dél : 2 szendvics, nem én csináltam, hanem vásároltam ( össz. 650 kalória )
- vacsora : 1 eperpürés natúr joghurt, 1 banán, 1 müzliszelet ( össz. 380 kalória )
- volt 1 kevés kókuszos csoki az ebéd után , 145 kalória
Például ez a mai nap össz. 1379 kalória volt és még igysem voltam éhes !
Mit szóltok, jól csinálom ? Fokozatosan akarom beépiteni a salátákat, nem akarom elriasztani magam egyből, ezért nincs most saláta a menümben
Hát örülök is
I. válaszoló : 1200 kalória szerintem kevés akárhonnan is vesszük
Hát a szendvicsben
Kiszámoltam és összesen 26 gram fehérjét ettem a szendvicsekből
Nem a kalóriáktól érzed jóllakottnak magad, hanem a térfogattól, a rostoktól.Az számít hány litert eszel, illetve mekkorára duzzad a hasidban.
Hiába eszel meg egy pici kis nutellás, csokis kekszet dióval megszórva, tejszínnel lenyomva, banánnal attól még éhes maradsz, hiába "ezer" kalória. De ha megeszel egy tál főzeléket, lehet, hogy csak 90 kalória, de mégis órákig jól vagy lakva tőle.
a müzlik, a szendvics, a gyümölcsök kitöltik a pocakot :)
jól csinálod, így hamar csinos leszel
Ezt jó hallani
Már azt hittem valamit elszúrtam, hogy ilyen jól érzem magam
:-D
Utolsó válaszoló, te kicsit félszeg vagy, ne haragudj
Nem 26 gram húst ettem, hanem 26 gram FEHÉRJÉT
A kettő között az a különbség, hogy a húsban nem csak fehérje van ! Ezért kell utánanézni, hogy pl. 100 gram csirkehúsban mennyi fehérje van
Olvasd el ezt vagy 2x és TALÁN megérted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!