Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy napi 1500...

Normális, hogy napi 1500 kalóriát eszem és nem is érzem diétán magam?

Figyelt kérdés

Szinte tuti, hogy jól számolom, mert csak olyan kaját eszek amire rá van irva a kalóriatartalom, a zöldségeknek s gyümölcsöknek persze megnézem a netten és lemérem őket mérlegen, de a lényeg, hogy 1500 kalóriás étrendem van már 3-4 napja és sosem vagyok éhes

Ez hihetetlen !

Azért leirom a mai ételeimet:

- reggeli : joghurt+ tejes müzliszelet ( össz. 204 kalória)

- dél : 2 szendvics, nem én csináltam, hanem vásároltam ( össz. 650 kalória )

- vacsora : 1 eperpürés natúr joghurt, 1 banán, 1 müzliszelet ( össz. 380 kalória )

- volt 1 kevés kókuszos csoki az ebéd után , 145 kalória

Például ez a mai nap össz. 1379 kalória volt és még igysem voltam éhes !

Mit szóltok, jól csinálom ? Fokozatosan akarom beépiteni a salátákat, nem akarom elriasztani magam egyből, ezért nincs most saláta a menümben

2010. máj. 28. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért kéne éhesnek lenned ennyi kalóriával? mármint én alapjáraton 1200 kalória körül eszem mindig és nem vagyok éhes :) de egyébként az a jó ha nem vagy éhes és mellette fogysz is (ha az a célod)
2010. máj. 28. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkáb örülnél, hogy sikerül normális diétát csinálnod, és nem csak éhezteted magad...
2010. máj. 28. 22:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát örülök is

I. válaszoló : 1200 kalória szerintem kevés akárhonnan is vesszük

2010. máj. 28. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
hát azért normális diétának ne nevezzük... hol itt a megfelelő mennyiségű fehérje pl?
2010. máj. 28. 23:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát a szendvicsben

Kiszámoltam és összesen 26 gram fehérjét ettem a szendvicsekből

2010. máj. 29. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kalóriáktól érzed jóllakottnak magad, hanem a térfogattól, a rostoktól.Az számít hány litert eszel, illetve mekkorára duzzad a hasidban.

Hiába eszel meg egy pici kis nutellás, csokis kekszet dióval megszórva, tejszínnel lenyomva, banánnal attól még éhes maradsz, hiába "ezer" kalória. De ha megeszel egy tál főzeléket, lehet, hogy csak 90 kalória, de mégis órákig jól vagy lakva tőle.

2010. máj. 29. 08:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

a müzlik, a szendvics, a gyümölcsök kitöltik a pocakot :)

jól csinálod, így hamar csinos leszel

2010. máj. 29. 08:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Ezt jó hallani

Már azt hittem valamit elszúrtam, hogy ilyen jól érzem magam

:-D

2010. máj. 29. 09:11
 9/12 maundrel ***** válasza:
27%
ne haragudjatok de ez nektek jó diéta?? a reggeli max. tízórainak jó(nagyon kevés). Vacsorára banán+müzliszelet? Nem csodálom hogy nem érzed magad diétán, hiszen egész nap jóformán szénhidrátot eszel. Hol az uzsonna? Mennyit mozogsz? Hol a fehérje?? A szendvicsben? Hát gratulálok. Minimum, testsúlykilogrammonként kell 1 gramm fehérje(és ez a minimum). Te mennyit is írtál? 26 grammot(kb.)? 26 kiló vagy?
2010. máj. 29. 09:43
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, te kicsit félszeg vagy, ne haragudj

Nem 26 gram húst ettem, hanem 26 gram FEHÉRJÉT

A kettő között az a különbség, hogy a húsban nem csak fehérje van ! Ezért kell utánanézni, hogy pl. 100 gram csirkehúsban mennyi fehérje van

Olvasd el ezt vagy 2x és TALÁN megérted

2010. máj. 29. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!