Mi a fene van a testemmel?
Épp írni akartam - de látom már tudod - hogy amikor hirtelen a semmiből elkezdesz sokat tornázni, akkor hajlamos a test vizet visszatartani. Én 16 kilót fogytam, nálam is voltak ilyen ingadozások akkor, amikor változtattam az edzéseimen (emeltem az erősítő edzés számát, intenzitását). A másik meg, hogy mielőtt megjön, akkor pláne tartod a vizet, úgyhogy ettől ne félj, mert ez mind csak ebből adódik, nem híztál. Azt nem teljesen értem, miért ragaszkodsz görcsösen ahhoz, hogy 50 alatt legyen a súlyod, de valószínűleg (persze nem vagyok szakember) azért nem éred el, mert az már neked kevés, és ha le is koplalod magad valahogy 50 alá, akkor is vissza fog jönni. Szerintem ne a mérlegbe legyél beleb*zulva, hanem sportolj, és étkezz normálisan, ami nem 1000 kalória, hanem annál azért több, de minőségi táplálékból vidd be. A mozgástól rengeteget változik az alak, és simán ránézésre úgy fog tűnni, hogy fogytál pár kilót anélkül, hogy lekoplaltad volna magad csontkollekcióra
Csak okosan, mert egy tested van, egy életed, és vigyázni kell rá! :)
TUTI nincs mammutlábad, inkáébb testképzavarod vagy túlzóü szóhasználatod. Nyilván vékony vagy, ilyen számokkal nem lehetsz más. Nem mondom, hogy tuti sehol nincs rajtad felesleg, nem látlak, de maximum minimális lehet. De inkább víz... A leírásod alapján garantáltan nem híztál, sőt fogynod kellett. 3 kiló vízből könnyedén felugrik.
Többünk szerint rá vagy pörögve a mérlegre. Nem számít, hány kiló vagy. Az, hogy nem tetszel magadnak, na az már más, de nem láthatod jól magad, ha olyanokat írsz, amilyeneket.
Az igazán vékony láb nem normális, a lábnak rendes szép nagy izmai vannak normális esetben, nem is kevés darab.
Lehet, hogy neked viszonylag kevés kalória kell, vannak lassabb anyagcseréjű emberek s a súlyod eleve kicsi. Emiatt is ajánlom az edzés folytatását, az jót tehet az anyagcserédnek. Persze mivel vékony lábat akarsz, arra ne eddz komolyan, túl könnyen tud izmosodni pont a láb (persze ahhoz eleget is kell enni alapesetben, de kezdőknél még fogyáskor is megy a dolog).
Hát az 52 kg tényleg jó volt hozzá. Nem tudom, miért akartál fogyni.
Egyébként az alkatodat kéne elfogadni. Sose leszel más alkat, hiába fogysz. Semmi baj azzal, hogy alul erősebb vagy. Nem kell mindenkinek úgy kinéznie, mint egy 13 éves kislány.
Nyilván nem lesz olyan alkatod, mint gyerek vagy tini korodban. Nőiesedsz. Ebben semmi rossz nincs.
Szerintem is inkább a fejedben van a gond, nem az alakoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!