Mi a fene van a testemmel?
Ne kapkodj össze-vissza.
Nyugodtan edzhettél volna tovább. Szerintem akkor nem híztál. 1-2 simán lehet csak súlyingadozás és nem hízás vagy fogyás.
Minek kell ilyen drasztikus diéta??? 1000 kalória iszonyat kevés. Főleg, hogy nem is fogyni kéne, hanem formásodni, edzeni.
Ha meg fog jönni, akkor simán lehet akár 2 kilóval is több. Mármint ennyivel mutathat többet a mérleg, de ez nem igazi hízás.
Egyél rendesen, ne ilyen minimálisat. És nyugodtan mozogjál rendszeresen.
Én naponta 1700-2000 kalóriát eszem és egyáltalán nem hízom. És eszem mindent. Nyugodtan eszem időnként csokit, sütit. És szénhidrátot is. Ha nem ehetek szénhidrátot, akkor mindig éhes vagyok és akkor vagyok hajlamos bezabálni. Eleve több mint 50% szénhidrát lehet az étkezésedben, úgy hogy az a normális, átlagos. Nem értem, hogy miért kínozza magát valaki azzal, hogy teljesen ki akarja zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!