Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit vigyek suliba enni ha...

Mit vigyek suliba enni ha fogyni szeretnék? 19F 92kg 175cm.

Figyelt kérdés
A hút nem szereten hidegen és nem tudom megmelegíteni az iskolában így kilőve.
2017. okt. 8. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
20 kilo tulsullyal? Semmi szukseged napkozben nassolni, tizoraizni, uzsonnazni, megeszed az ebedet, annyi. De, igen, akkor is ha 'nagyon ehes vagyok' van, meg akkor is ha 'uuuugy megennek valamit' van.
2017. okt. 8. 23:51
 2/5 anonim válasza:
Szendvics teljeskiőrlèsű kenyèrből, sovány csirkemellsonkával, zöldsègekkel. Igyál sok vizet. (Napi 3 liter)
2017. okt. 8. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg naturjoghurt némi gyumolcsdarabbal
2017. okt. 9. 07:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Első, kegyetlen dolog, ha már a 2. órától nem tudsz figyelni, mert éhezel. Jó, én rájöttem, hogy ha nem reggelizek, akkor jól bírom ebédig, de van, akinek több étkezés kell. Sokfélék vagyunk, 7 óra alatt pedig NAGYON alaposan meg lehet éhezni.

Kérdező, vigyél olyan ételt, amivel jóllaksz s ami belefér az étrendedbe. Ha nem húst, akkor mást, nem tudom, miket szoktál enni s mivel laksz jól. Én tojáslepényt, szezámsütit, mogyorót, zöldséget, piskótát vinnék, de az én vagyok.

Bármivel lehet fogyni, de persze jó, ha laktató ételeket választasz, ha sokat szeretsz enni.

2017. okt. 9. 17:06
 5/5 anonim válasza:
3%
Vigyed a szokásos elemózsiád, mellé meg csomagolj be vagy két zsák cementet. Annak a cipelésétől tuti ledobod a felesleget. Bakker mozogjatok többet, ne csak a tápon lovagoljatok.
2017. okt. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!