Mit vigyek suliba enni ha fogyni szeretnék? 19F 92kg 175cm.
Figyelt kérdés
A hút nem szereten hidegen és nem tudom megmelegíteni az iskolában így kilőve.2017. okt. 8. 23:35
1/5 anonim válasza:
20 kilo tulsullyal? Semmi szukseged napkozben nassolni, tizoraizni, uzsonnazni, megeszed az ebedet, annyi. De, igen, akkor is ha 'nagyon ehes vagyok' van, meg akkor is ha 'uuuugy megennek valamit' van.
2/5 anonim válasza:
Szendvics teljeskiőrlèsű kenyèrből, sovány csirkemellsonkával, zöldsègekkel. Igyál sok vizet. (Napi 3 liter)
3/5 anonim válasza:
Esetleg naturjoghurt némi gyumolcsdarabbal
4/5 anonim válasza:
Első, kegyetlen dolog, ha már a 2. órától nem tudsz figyelni, mert éhezel. Jó, én rájöttem, hogy ha nem reggelizek, akkor jól bírom ebédig, de van, akinek több étkezés kell. Sokfélék vagyunk, 7 óra alatt pedig NAGYON alaposan meg lehet éhezni.
Kérdező, vigyél olyan ételt, amivel jóllaksz s ami belefér az étrendedbe. Ha nem húst, akkor mást, nem tudom, miket szoktál enni s mivel laksz jól. Én tojáslepényt, szezámsütit, mogyorót, zöldséget, piskótát vinnék, de az én vagyok.
Bármivel lehet fogyni, de persze jó, ha laktató ételeket választasz, ha sokat szeretsz enni.
5/5 anonim válasza:
Vigyed a szokásos elemózsiád, mellé meg csomagolj be vagy két zsák cementet. Annak a cipelésétől tuti ledobod a felesleget. Bakker mozogjatok többet, ne csak a tápon lovagoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!