Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy meg mindig...

Miert van az, hogy meg mindig van rajtam felesleg? 16l

Figyelt kérdés

167 cm 51 kilo. Fogytam most 7 kilot, es meg mindig erzem, hogy van a hasamom, combomon leadnivalo. Lehet a sport miatt? Bevallom, fogyokura kozben nem nagyon mozogtam, max setaltam ilyen napi 4-5 kmt.

Kezdjek el sportolni? Mit ajanlanatok?

2017. okt. 7. 18:17
 1/4 A kérdező kommentje:
De amugy nincs testkepzavarom es anorexia se semmi. Szoval: sport segitene? Fogyozni mar nem akarok, max etrendet kovetnek hozza
2017. okt. 7. 18:18
 2/4 anonim válasza:

A "fogyókúra" egy borzalmas dolog,a test hajlamosabb izmot bontani zsír helyett. Persze bomlik a zsír is, csak nem olyan mértékben, na meg alaktalanabb is leszel tőle.

A helyes út a diéta+sport.

A jó diéta kevesebb kalóriát tartalmaz, mint amennyit egy nap elégetsz(de nem durván sokkal, mert akkor izomból fogja pótolni a szervezeted a tápanyagot, hisz' valamiből élni is kell..),de tartalmaz megfelelő mennyiségű fehérjét.

A futás nem az igazi egymagában, nehéz jól fogyni vele. Edzőtermi edzés+kardió+jó étrend, így van értelme, ha tényleg figyelni szeretnél az apró részletekre.

Rengeteg írás született már a témában, ha érdekel a dolog, kezdd az alapfogalmakkal.

Tudom ajánlani a Sárga Kapszula című könyvet(ingyenesen letölthető), ill. a Train With Brain blogot, ha tényleg el akarsz kezdeni egy sportos életmódot.

Persze lehet úgy magadtól is csinálni, de az kevesebb eredményre vezet, jó, ha az ember tisztában van az alapokkal.

Sok sikert! :)

2017. okt. 7. 18:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen❤❤
2017. okt. 7. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy mérleget, amelyik a testzsírt és a test izomtömegét is ki tudja mutatni. Havonta egyszer állj rá. A köztes idöben sportolj és étkezz tisztán. Nekem a sportok közül a lassú futás és a súlyzós edzések váltak be. A Sárga Kapszula jó iromány: minden tudnivaló röviden benne van a témában. E mellett ajánlom a www.builder.hu/Cikkeink-et.
2017. okt. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!