Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet ilyen...

Mennyi idő alatt lehet ilyen a hasam?

Figyelt kérdés

Hello!

Ilyen hasat szeretnék.:)

[link]

Most kb. ilyen, csak kicsit kisebb:

[link]

Milyen gyakorlatokkal lehet ilyen a hasam? Vagy ha nem is ilyen, legalább ehhez hasonoló?

Előre is köszi!

14/L

2010. máj. 28. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
csinálok én neked ilyen hasat, a photoshop sok mindenre képes, ahogy a linkelt képen is ::D
2010. máj. 28. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ja amúgy egyél rendesen és bringázz vagy fuss ;)
2010. máj. 28. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem futás és a cukros löttyök elhagyása egyébként nekem a hasam attól lett nagyon szép, h napi 20 percet futottam meg 30 percet ugróköteleztem, de sajna ez a szervezetemnek sok lehetett, mert késett és én emiatt abbahagytam!
2010. máj. 28. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
jó hogy van egy célod és ezért tenni is akarsz, de azért mérlegeld hogy ezen a képen van egy kis utómunka is (photoshop) :D mindenesetre amiket már előttem leírtak, az csak jót tehet! :)
2010. máj. 28. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, gondoltam, hogy van benne photoshop, de ennek ellenére sem lenne rossz egy ilyen has...vagy legalább hasonló.:)

Megfogadom a tanácsaitokat, köszi!:)

2010. máj. 29. 07:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért állj. Igen, jó gondolkodásod van, de nem értek azzal egyet, hogy ne egyél kenyeret, meg édességet. Ha eleget mozogsz, és tudod, hol az elég, bármit megehetsz. Ez nem azt jelenti, hogy csokin és kenyeren kell élni, de te még fejlődésben lévő szervezet vagy, nem szabad olyat játszani, hogy no kenyér. Nincs értelme ezt csinálni.

Délelőtt érdemes szénhidrátokat enni, délután már inkább zöldség gyümölcs, lightos kaják. Nagyjából ennyi a lényege, meg ugye a mozgás, de az első válaszban már írtam, hogy mit érdemes csinálni :)

21/L

2010. máj. 29. 15:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, szerintem csak tartani fogok a héten egy napot, vagy kettőt, amikor no kenyér, no csoki, és a többi napon meg délelőtt eszem csak ilyeneket.
2010. máj. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!