Mennyi idő alatt lehet ilyen a hasam?
Hello!
Ilyen hasat szeretnék.:)
Most kb. ilyen, csak kicsit kisebb:
Milyen gyakorlatokkal lehet ilyen a hasam? Vagy ha nem is ilyen, legalább ehhez hasonoló?
Előre is köszi!
14/L
felsőhasizom: felülés
alsóhasizom: lefekszel a hátadra, és emelgeted a lábadat. Azt mondják hogyha nagyon nem bírod, akkor kell még 10-et és úgy lesz eredményes.
Egyébként napi 100al szerintem bőven jó vagy. Ez kb 10 perc,úgyhogy nem túl időigényes az egész.
Köszi!!!:)
És milyen diétát csináljak hozzá?
Köszi a válaszokat!:)
3.nak: Nem vagyok tipikus "magazinolvasós" lány. Ezt a képet meg fogalmam sincs, honnan szereztem, csak egyszer láttam valahol, és eldöntöttem, hogy nekem ilyen has KELL!:D
Mekibe meg nem járok. Ja, és utálom a kólát....:)
Számomra borzasztó íze van.
Mindegy, azért neked is köszi a választ, ha tipikus liba lennék, akkor felnyitottad volna a szemem....:D
Ja, a sportról jut eszembe: 2 évig röpiztem, csak abba kellet hagynom egy térdbetegség miatt, de most újra elkezdek majd járni. Jövő évtől.
Várok még válaszokat!:)
Nagyon szépen köszönöm!:) Kaptam tőled egy kis ömbizalombombát!:)
Megfogadom a tanácsaitokat, de írhatnának olyanok, akik elkezdenek fogyózni/ izmosítani:), mert beszélgethetnénk. Ja, és várok ám sikersztorikat is!:)
DE jó olvasni,hogy van fiatal aki helyesen gondolkodik:-)))Kenyeret felejtsd el!!! Sok víz,zöld tea,zöldség -gyümölcs.Egyél változatosan de minőségin.Mindig legyen a tányérodon zöldség is.
Kis mozgás rendszeresen és a tested ezt fogja megszokni.:-)))
Sok sikert!!!!!:-)) Légy egészséges és szép nagylány:-)))
Köszönöm szépen!!!:)
Most majd megpróbálok összeállítani magamnak valami étrendet, ami egészséges....bár nem tudom, hogy sikerül-e.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!