A chips és hasonlók tényleg tönkreteszik az alakot?
Figyelt kérdés
Norbi a kódrendszerében 4-es kódba (gyak. tiltólista) sorolja a chipseket, és úgy címkézi, hogy "tökreteszi az alakodat, az egészségedet, szépségedet, vonzerődet". De ezt én nem értem teljesen. Lehet, hogy nincs sok tápanyaguk és nem minőségi ételek, de az alapjukat csak növény képzi (krumpli), és a só se annyira ártalmas, mint amennyire ijesztgetnek páran vele. Tehát következetes kalóriaszámolással lehet-e ilyet fogyasztani fogyi alatt?2010. máj. 28. 11:57
11/15 anonim válasza:
fogyózol? mennyit akarsz leadni?
12/15 A kérdező kommentje:
20 kilót jó lenne. 189 centi 95 kilóról indultam, most 92 és fél vagyok.
2010. máj. 28. 17:14
13/15 anonim válasza:
Akkor minek húsz kilót leadni? Tíz is bőven elég, talán még kicsit sok is.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát.. amikor annyi voltam, 70 körül, akkor éreztem magam a legjobban.
2010. máj. 28. 19:25
15/15 anonim válasza:
Rajtam semmit nem változtat a chips evés, de nem ront, se nem javít. Akár heti 1 zacskó is simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!