Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik azok a protein porok meg...

Mik azok a protein porok meg hasonlók?

Figyelt kérdés

itt is olvastam róluk, meg rossmannban is láttam őket. van csokis vaníliás, epres azthiszem és valami italt lehet csinálni belőle? De ezt miért isszák, kevés kcal van benne vagy mi? És tápláló, eltelít? És egészséges egyáltalán?

Ja és aki próbált ilyeneket melyik e legfinomabb, és legjobb ami olcsó is? Köszi :)

2011. máj. 4. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Protein = fehérje. A sikeres fogyókúra egyik kulcsa a bőséges fehérjebevitel. Egyrészt nincs is benne sok kcal, másrészt tömény fehérje, én vacsorára szoktam ajánlani, mert éjszaka a fehérjéből regenerálódik, épül újra a szervezet reggelre.

Persze ezek a porok kiválthatók "rendes" kajával is, pl. a 0%-os joghurt meg a sovány túró is megfelel az esti fehérjebevitel céljából.

2011. máj. 4. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:

En mindennap 2 szer iszok protein port tejbe elkeverve. Kb 1kg 10 ezer ft de 1 honapig kitart.

Fogyokurara hasznalom

2011. máj. 4. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el semmi ilyenre nincs szükséged, inkább vegyél 1 kg csirkemellet, annak kilója kb 1300 ft.
2011. máj. 4. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Főleg ne ilyen sz@r rossmannosat vegyél, mert abban több a szénhidrát mint a fehérje..
2011. máj. 4. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
rossmannos semmire nem jó, táplálék kiegészítőkkel foglalkozó boltban vegyél, 4000-4500 ft/kg körüli áron tudsz venni, ha nincs meg a megfelelő fehérje beviteled akkor jön jól, illetve édességnek is jó és nem kell csokit enni :) A legfinomabb a Gaspari myofusion csoki-mogyoróvajas szerintem.
2011. máj. 4. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!