Mik azok a protein porok meg hasonlók?
itt is olvastam róluk, meg rossmannban is láttam őket. van csokis vaníliás, epres azthiszem és valami italt lehet csinálni belőle? De ezt miért isszák, kevés kcal van benne vagy mi? És tápláló, eltelít? És egészséges egyáltalán?
Ja és aki próbált ilyeneket melyik e legfinomabb, és legjobb ami olcsó is? Köszi :)
Protein = fehérje. A sikeres fogyókúra egyik kulcsa a bőséges fehérjebevitel. Egyrészt nincs is benne sok kcal, másrészt tömény fehérje, én vacsorára szoktam ajánlani, mert éjszaka a fehérjéből regenerálódik, épül újra a szervezet reggelre.
Persze ezek a porok kiválthatók "rendes" kajával is, pl. a 0%-os joghurt meg a sovány túró is megfelel az esti fehérjebevitel céljából.
En mindennap 2 szer iszok protein port tejbe elkeverve. Kb 1kg 10 ezer ft de 1 honapig kitart.
Fogyokurara hasznalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!