Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ihat egy nő protein turmixot...

Ihat egy nő protein turmixot (cytogen why pro)?

Figyelt kérdés
10kg zsír van rajtam. Nincs lehetőségem naponta többször normális ételt fogyasztani(idő, hely, pénz hiányában). Munkában sokszor csak mindenféle felvágottas szendvicset meg péksütit eszem. Egy fő étkezést meg tudok oldani. mikor fogyózom, az többnyire abból áll, hogy elhagyom a "nem normális" étkezéseimet és helyettük gyümölcsöt, mozzarellát.. eszem. ilyenkor lefogyok, aztán visszajön, mert nem a zsírból fogytam. Ha reggelire protein turmixot iszom, délre eszem valamit, amiben rostok, kevés szénhidrát van(zöldségek,zabpehely,kevés sajt,hús), vacsorára pedig futás után iszom egy fehérjeturmixot az jó lehet?
2011. márc. 16. 15:08
 1/5 anonim válasza:

Nem vagyok szakértő, de minden további nélkül ihatsz:)

Arra figyelj hogy az csak fehérje, és nem helyettesit...:)

Az étkezésedben nem tudok tanácsot adni, mert jelenleg nekem is elég rendszertelen...

2011. márc. 16. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Reggelire eszel rendesen: tk kenyér, zöldségek, pulyka/csirkemell felvágott, esetleg vmilyen konzerves hal, lényeg hogy bőségesen, gondolom ezt meg tudod oldani otthon.

Délelőtt eszel egy almát tízóraira.

Ebédre megpróbálhatnál főtt kaját, de ha nem tudsz főttet akkor a lényeg hogy oldd meg hogy fehérjét is egyél rendesen és szénhidrátot is, de azt kevesebbet.

Uzsonnára 1 kefír meg 1 alma mondjuk, vagy ehhez hasonlók.

Vacsora meg zöldségek, pulyka/csirkesonka, kefír, túró, hasonlít a reggelihez de nagyon lényeges különbség hogy NE EGYÉL szénhidrátot.

Szerintem ez az étrend amit leírtam bármilyen munkahelyen megoldható, és nem is drága. Persze semmi gond nincs, ha a csirkesonkát néha mással helyettesíted, amiben van fehérje, vagy akármi mást helyettesíthetsz de hasonló értékű kajával. Estére amúgy ehetsz valami soványt húst is sütve ha ebédre nem tudsz főtt kaját enni.

Ha esetleg valaki kivetnivalót vesz észre abban amit leírtam az jelezze, mert én jelenleg így étkezem és tudni akarom ha valami rossz..

2011. márc. 16. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja előző vagyok bocsi, elkapott a hév és az alapkérdésre meg nem is válaszoltam :D

Akármikor ihatsz protein turmixot szerintem, akkor idd, amikor nehezebben tudnád megoldani az étkezést és csak egy gyors ivásra van időd.

2011. márc. 16. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Leírom amit írtál és megpróbálom. Azért gázos a kaja megoldása nálam, mert a reggelit mondjuk még meg tudom oldani itthon 8-kor. Az ebédet is, bár van, hogy 12-kor szeretnék, de egyszerűen nem tudok csak 15-kor(egyszemélyes üzlet). A vacsora pedig... fél 10kor érek haza, tehát melóhelyen kell megoldani, ott viszont elég macerás hűtő stb. hiányában. Délután 4-re már langyos a sonka meg hasonlók.. :S

Néztem a 7és17 italport, dehát nem tudom azzal hogyan lehet étkezést helyettesíteni izomvesztés nélkül, ha a napi fehérjemennyiség fele sincs benne. Innen jött az ötlet, hogy a hiányos táplálkozást kipótolom kevés fehérjeporral. Csak hozzáértők véleményét ki akarom kérni, nehogy az eredmény mostani zsírmennyiség +5kg izom legyen :D

őő... köszönöm, hogy megmagyarázhattam a saját kérdésem :D

2011. márc. 16. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát így más a dolog tényleg. Esetleg nincs a közelben vmi bolt, ahova 5-10 perc alatt lenne időd kiugrani kajáért? Mert hidd el amit leírtam étrend, szerintem fehérjeturmix nélkül is megállja a helyét, és olcsóbb is.
2011. márc. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!