Friss őszibarackból milyen turmixot lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 11:56
1/11 A kérdező kommentje:
Csak ezt találtam. de kell bele vaníliás cukor is , amit nem lehet fogyasztani fogyókúra alatt.
2011. jún. 18. 11:58
3/11 anonim válasza:
En ugy szoktam,hogy megmosom ,feldarabolom ,belerakom a turmixgepbe es annyi tejet ontok bele hogy eppenhogy elfedje.Meg mezet is rakhatsz hozza ,attol meg finomabb.
4/11 anonim válasza:
Én pont tegnap csináltam barackturmixot, elég bele tej + 1 barack, és édesítőt teszel bele. Isteni finom.
5/11 A kérdező kommentje:
Erről mi a véleményetek? [link] kefír helyett tejet tennék bele, és cukor helyettt édesítőt .
2011. jún. 18. 12:03
6/11 anonim válasza:
Én annyit csinálok, hogy egy palack kefírt összeturmixolok gyümölccsel (ez lehet akár barack is), bele egy kis édesítőszert vagy nyírfacukrot teszek és kész is. Még pár csepp citromlé is mehet hozzá.
7/11 A kérdező kommentje:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:02
Kipróbálom :)
2011. jún. 18. 12:04
8/11 anonim válasza:
a barack elégédes, semmi bajod nem lesz tőle, ha nem édesíted tovább
arról nem is beszélve, hogy egy kis vaníliás cukor simán belefér egy fogyókúrába, ha sportolással fogynál
csinálj lassi-t a barackodból!
9/11 A kérdező kommentje:
elkészítettem, nagyon finom lett. Nem nagyon volt édes ez a barack. Meghámoztam a 3 szem barackot, feldarabolva beletettem a turmixgépbe, öntöttem rá annyi tejet hogy el lepje, és tettem bele egy teás kanál citrom levet, és 2 szem porrátört édesítőt.:) Köszi a válaszokat.
2011. jún. 18. 12:17
10/11 anonim válasza:
Próbáld ki natúr joghurttal is + barack + méz + FAHÉJ!! Isteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!