Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit edzetek egy héten?

Mennyit edzetek egy héten?

Figyelt kérdés

Akik épp fogyni akarnak, mennyit és mit edzetek egy héten? A heti 5 edzés kevés szerintetek?

3x 30 perces intervallum edzés

2x 40-80 perces kardió edzés (az időtartam attól függ, hogy milyen edzést csinálok azon belül)

Ez sok/elég/kevés ahoz, hogy egy egészséges, de haladós ütemben fogyjak, formásodjak? Étrendemben tartom a napi 1200-1300 kalóriát mellette.

2017. okt. 1. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
A heti 5 edzés bőven elég.
2017. okt. 1. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
5 elèg, de hol marad a sulyzòs edzés? Ha mar a formasodast irtad, ahhoz az is kène. Kardiòval csak fogysz, nem formàsodsz.
2017. okt. 1. 10:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én napi 60 percet edzek ebből 20 perc súlyzóval. Emellett het 3 szor futok
2017. okt. 1. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Mivel én soha nem sportoltam így lazán kezdtem. Heti 3x fél óra edzést fogadtam meg. Ha esik ha rossz kedvem van ennyit kikell bírnom. Torna az internetről. Pár alkalom után néha ment az 1 óra is. Most áttértem Rubint Réka tornáira. Kb minden másnap 20 perc vagy 40. Attól függ milyen paszban vagyok. Július óta -12,5 nél járok és túl vagyok kb 3 hét stagnáláson. Ezért váltottam keményebb tornára. A kajám az érzésre megy, a cél a zabálás megszűntetése, csipsz csoki kizárva. De amúgy az átlagos ételekből mindent eszem csak mértékkel. Süti születésnapokkor 1 szelet. Amúgy megy le a heti 0,5/1 kg. Talán azért stagnáltam mert kicsit többet ettem mint eddig. Sok szülinap volt. De most visszatértem.
2017. okt. 1. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Merőben változó. Amikor sokat fogytam, kb. semmi edzés nem volt, séta is nagyon kevés.

Aztán volt, amikor heti 3 teljes testes edzés, plusz séta, akkor speciel nem fogytam.

Most napi 2 óra gyaloglás némi futással közte. De hogy fogyok-e, az most is az étkezésemen múlik, csak éppen így jobbak az esélyeim. De a fogyási céljaimtól teljesen függetlenül edzek, napi pár óra mozgást eléggé minimumnak tartok (már így, hogy nálam a zöme csak túra a hegyen, semmi intenzív).

A te edzésmennyiséged elég szép, én többet ennék mellé s így is rendes fogyást várnék. Persze nem ismerem az adataidat s azt, hogy bírod-e ezt így. Én nem bírnék edzeni 1200 kcallal, az biztos. Ha te igen s nem fogysz túl gyorsan, akkor OK :)

2017. okt. 1. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Most kalória deficitben vagyok, így heti 3 súlyzós edzést végzek, 2-3 aerob edzést és 1 kettlebell edzésre is járok (Ezt igazából csak a változatos mozgásért csinálom ja és nagyon élvezetes számomra)
2017. okt. 2. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem edzek és kb ennyit eszek mint te. Ezzel fogyok heti 0.5-1kg. Szerintem többet kéne ennek ha edzel.
2017. okt. 2. 19:12
 8/8 anonim válasza:
Ez kurrva kevés, így nem szedsz fel izmot, fogyni meg akar a tököm, gyere le terembe és 10 perc alatt 9 kiló izom
2017. okt. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!