Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már azzal is fogyhatok, ha...

Már azzal is fogyhatok, ha nem eszem gyorskaját? Kb. mennyit?

Figyelt kérdés
Heti 3x-4x eszem KFC-ben, sajnos kicsit függő vagyok. :/ Ha ezt elhagyom, és csak havi 1x eszem mondjuk, azzal már fogyhatok? Mert azt hallottam, hogyha valaki sokat eszik/iszik valami hizlalóból és azt elhagyja, akkor már jön eredmény.
2017. szept. 27. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van.

De kérdés mennyiböl kell fogynod, mennyi idös vagy.

A másik, lehet elhagyod a KFC-t de elkezdesz chipset enni és már is megint ott vagy mintha KFC-ben ennél.

Igazából az étkezés lényege, hogy megfelelö mennyiséget egyél mindenböl. A kalória beviteled ne legyen túl magas. Mozgás sem árt, de pl minden nap gyalog haza is már sok mozgásnak tud számítani.

Ehetsz csokit, de ne egy táblával. Ehetsz KFC-ben de akkor a többi étkezés ne legyen túl kalória dús.

2017. szept. 27. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok, 70 kg, 163 cm.

Köszi a választ. :)

Futok heti 2x-3x. :)

Az étkezés az, ami nehezen megy...

2017. szept. 27. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az attol fugg, hogy helyette mit eszel majd. Ha lecsereled sovany husokra, zoldsegekre, akkor lehet latszatja, de meg akkor is kerdeses, hogy a tobbi etkezeseddel kaloria deficitben vagy e igy. Mert ez a lenyege a fogyasnak. Ha csak elhagyod ezeket, es "normalis", azaz atlag emberrel nezve normalis kajakat eszel helyette, kenyer, porkolt stb. Akkor lehet csak stangalsz majd, nem hizol. Ha viszont nem mesz oda enni, de helyette nyomod magadba a rendelt pizzat kolaval, vagy a csirkepaprikast nokedlivel, attol meg ugyanugy hizhatsz.
2017. szept. 27. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a futás és a biciklizés, napi 5km hatásosabb és egészségesebb is. Gyorséttermi kaják hizlalnak.
2017. szept. 27. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Az jó, ha elhagyod, de ha ugyanannyi kalóriás mással pótolod, ne várj fogyást.

Sőt, a kalóriacsökkentés sem fogyaszt. Az fogyaszt, ha deficitbe kerülsz. Ha eddig 2 ember helyett ettél, mostantól pedig 1,5 helyett, tovább hízhatsz.

Cseréld le valami jóféle, laktató ételre, akkor jó esélyeid lehetnek. Plusz mozogj.

2017. szept. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!