Fogyhatok futással egy hónap alatt 4 kilót?
Heti 3-szor futok 45 percet mellette 1300 kcalt eszek. Reggel 40 g zabpelyhet, délben egy tk szendvicset aztán ha hazaértem megint zabkasa és vacsora 200 g csirkemell 300 g zöldséggel. Vagy reggel rántotta tojas+alma és akkor csak délután lesz zabkasa. Így fogyhatok? Futás és a kcal elég?
17/l
Ezt az 1300 kcalt egy nap simán lemozogod ugy hogy van tesiórád ,suliba mész hazamész ha ülsz órákon szellemileg dolgozol akkor is égetsz kalóriát plusz ha még futsz is mellé nem tudom hogy nézel ki négy kilót ezzel lehet fogyni de heti fél kg ajánlatos a bőröd miatt legyen meg a tápanyag mindenböl .
És hajrá 16F
Nekem kissé gyorsabb az anyagcserém, mint az átlagé, nos, necces, de majdnem meglenne ilyen számokkal. Ha neked történetesen lassú az anyagcseréd vagy épp jobban spórol a tested a futáskor, akkor jóval kevesebbet is fogyhatsz. De ha tempósabban futsz vagy hegynek fel, az a másik irányban hat...
Ha nem is 4 kilót, de bizonyára rendesen fogsz fogyni így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!