Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális, a a két kezem...

Az normális, a a két kezem átéri a combomat a legszélesebb részen?

Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 12:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Anyum azt mondta,hogy ő is nagyon sovány volt kiskorában,14 évesen 163cm és 45 kg.A családban max még az egyik nagyapám volt nagyon magas és vékony,a többiek mind normális testalkatúak.Szóval pont rossz géneket örökölhettem.
2017. szept. 9. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A BMI csak egy hozzávetőleges valami normál emberekhez, sokaknál megbukik. A csuda tudja, hogy mennyi még a normális ehhez, életkor is kéne hozzá, de én is ismerek cérnavékony nőt, aki egészséges, működik, csak extrém vékony, nem tud mit tenni. A konkrét számait nem tudom, de neki se lehet normális BMI-je ránézésre...

De az nem genetika, hogy alig eszel, kérdező. Az a genetika, ha tuti kellően sokat eszel és vékony maradsz, s még izom is nehezen jön fel.

Ha túl keveset eszel, s azért vagy ilyen, akkor igenis koplalsz. Az éhségnek s az étvágynak ehhez a világon semmi köze. Ha nem adod meg a testednek, amit igényel (fogyáskor némi deficit kivétel), akkor koplalsz.

2017. szept. 9. 22:42
 13/13 anonim válasza:
Én is 165cm vagyok és 45kg, pont jó. Én csak a közepéig tudom átérni 2 kézzel vagy kicsit feljebb. Leméred légyszi, hogy hány cm felül a combod?
2017. szept. 10. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!