Mi a normális étkezés?
Tömören megpróbálom leírni mert amúgy nagy hosszú lenne
Szóval már kb. 1 és fél éve nem ettem normálisan mert vagy éheztetem magam vagy egész nap konkrétan zabálok akkor is ha már nagyon rosszul vagyok (egyszer megszámolt ) kb. 5400 tömök ilyenkor magamba és meghánytatni nem igazán szoktam magam én inkább az az " éhezős" fajta vagyok( tudom hogy ez most hogy hangzott) de minden egyes map megfogadom hogy "holnap nem fogok bezabálni vagy éhezni" de sosem sikerül és ez nagyon elszomorít mikor azt látom hogy az osztálytársaim milyen bűntudat nélkül esznek. Szerintetek ebből hogy van kiút ?(ez volt a legrövidebb változat, bocsi)
13/L
Ez lélektani dolog, nem hinném, hogy meg lehet mondani, hogy így csináld és az menni fog, könnyen.
Valahogy erőt kell venned magadon s egy normális terv szerint enni, ami a mennyiséget illeti. De tudom, hogy az, ami másnak könnyűnek látszik, az adott embernek lehet közel lehetetlen.
Mit teszel azért, hogy normálisan egyél? Elhatározod, eddig OK, de utána min bukik el a dolog? S a zabálás mennyire elhúzódó? Az nem segít, ha mondjuk a nap első felében nem eszel (ha jól működsz úgy), csak később, amikor már nem akárkibe fér rengeteg étel...? Vagy olyat eszel, amivel egy ember kvázi sosem tud elszállni, könnyed zöldséges étel vagy olyan, ami úgy jóllakat, hogy nem kívánsz mást?
Ezek kósza tippek, hisz nem ismerlek s ilyen problémáknál sokszor az ember magának is nehezen ad tanácsot (pontosabban lehet, hogy a tanács szuper, csak valami mindig közbejön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!