Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az arcom normális, hogy ilyen...

Az arcom normális, hogy ilyen maradt?

Figyelt kérdés
Jelentősen lefogytam(40 kg),de az arcom megmaradt puffancsnak.Nem kövér az arcom,sosem volt,az,valamiért,amikor nagyon kövér vooltam,az arcom akkor is széles volt orca résznél és kitöltött.És most is így van.Sok ember lefogy az arcából én nem fogytam egy kicsit sem..Talán egy kicsit nyakamból,de nem sokat.Én ennek örülök,de ez hogy lehetséges.Mindenki avval riogatott,hogy teljesen össze fogok aszalódni.Akkor ezek szerint én vagyok a szerencsés kivétel?Amikor nagydarab voltam viccesen néztem ki,mert képzeljetek el egy hatalmas testet,kicsi fejjel.
2017. szept. 5. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Genetika, úgy látszik, ilyen is van. Az én arcom csak akkor mutat fel bárminemű pufókságot, ha több, mint 20 kilÓ feleslegem van, ez a másik véglet :) Én is örülök neki, mert pufin sokkal rosszabbul néztem ki. Neked pedig a teltebb arc jön be, ami neked van, úgyhogy ebben jó nekünk :)

Aszalódni? Dehogyis. Az arc lefogyva is normális, sőt, sokszor az a jobb. Van, aki pár kiló felesleggel pocokarcú s muszáj teljesen leszálkásítania a normális kinézetért...

Egészséges fogyásnál nem aszalódik az ember, máskor nem tudom, mi van.

2017. szept. 5. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
A családomban csak nekem van pufók arcom,ez az egyik dolog,amiért nem hiszek a genetikában,illetve a genetika mindenre kiterjedésében nem hiszek.
2017. szept. 5. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha kerek arcod van, akkor sose lesz hosszúkás, a fogyástól sem. A formája megmarad.

Abban tényleg szerencsés vagy, hogy nem lett beesett, összeaszalódott az arcod. Sokan nagy fogyás után úgy néznek ki, mintha betegek lennének.

2017. szept. 5. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
A genetika nem azt jelenti, hogy a szüleid tulajdonságait random összekeverve megkapod magadat. :D Az összes ősödtől örökölhetsz.
2017. szept. 5. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Az én arcom ovális és szív alakú között mozog,illetve egy fura keverék. :)
2017. szept. 5. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia,nekem ha van plusz 5 kiló feleslgem totál behízik a fejem és úgy nézek ki mint egy 80 kilós. Emiatt kezdtem el most fogyózni,hogy a fejem visszamenjen a helyérexd
2017. szept. 5. 16:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem olyan,hogy ha fogynék,maradna és ha híznak akkor is maradna ugyanolyan.Tehát,mint egy lufi test,egy kicsike fejjel :D
2017. szept. 5. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!