Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti már elkezdtétek magatokat...

Ti már elkezdtétek magatokat formába hozni tavaszra?

Figyelt kérdés
2017. szept. 9. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtem formába hozni magam úgy ámblokk az életre. Nem csak akkor akarok egészséges lenni és ezzel együtt egészségesen is kinézni, amikor nem tudom takargatni magam a sok réteg pulcsival.
2017. szept. 9. 11:21
 2/7 anonim válasza:
100%
Az elsőnek teljesen igaza van. Nem állatok vagyunk, hogy évszakokra formázzuk magunkat. Ha normális egészséges életet szeretnél akkor tessék mindig is törődni az egészségeddel illetve a testeddel. És ne feltétlen azért szedd magad jó formába, hogy majd mutogatni tud másoknak.
2017. szept. 9. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Tavaszra?

Miért? Tavaly tavasztól nyár végéig annyira lerobbantál???

Próbálok egész évben normális formában lenni. Nem változik évszakonként, hogy mit csinálok, mit eszek.

2017. szept. 9. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit korai lenne mert a nyar meg csak par napja ert veget.

Ezt a formaba hozast amúgy sem lehet kampányszeruen csinálni

2017. szept. 9. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

csak szólok, hogy jön a kőkemény borús-depis ősz, a mégkeményebb december...na azt kell túlélni.

ha ebben a pár hónapban formában maradsz, a többi már ujjgyakorlat.

2017. szept. 9. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A tavasz nem tudom, mitől különleges, de igen, igyekszem fejlődni és soha többé nem lejönni a jelen szintemre, bár 100 évesen azért más reális, mint fiatalabban...

Örülök, hogy vége a kánikulának s ezzel az inaktív szakaszának az évnek. Újra tudok mozogni, a nap hűvös szakában még futni is :D Az igazán szigorú diétámat meg se próbálom még, tart a gyümölcsszezon a sok cukorral, de azért evés terén sincs különösebb gond,.

Ha lefogytam, akkor pedig tömegelésbe kezdek, akár tél van, akár nyár, akár tavasz.

2017. szept. 9. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint a nyár folyamán sikerült annyi lángost enni, hogy gyorsan eltűnjön az idei tavaszi forma? :D Télen meg majd a bejglire meg a karácsonyi ebédre fogod? :D

Sosem értettem ezt a nyári/tavaszi forma hülyeséget. Semmi értelme ugrálni. Tartani kell egy stabil, egészséges szintet. Azzal csak magaddal ba**ol ki, ha télen meg nyáron eltunyulsz meg zabálsz, tavasszal meg napi 200 kalórián élsz és minden nap futsz 20 km-t, csak hogy lemenjenek a plusz kilók mire jön a strandszezon.

2017. szept. 9. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!