Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek rosszul tettem?

Szerintetek rosszul tettem?

Figyelt kérdés
Ma reggel megettem két vajas kiflit, hurrá. Most meg kb. 10 perce egy szendvicset, zsemléből, némi szalámival, és paprikával, + két darab babapiskótát. Szerintetek ettől hízok valamennyit holnapra? 46 kg a cél, 148 cm magas vagyok. (majdnem törpe) Szerintetek?
2010. máj. 26. 16:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
koplaljál csak tovább :S
2010. máj. 26. 16:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez kajában való dőzsölés volt, nem koplalás xD
2010. máj. 26. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:
egyél rendes kajákat és nem teszel fel akkor ilyen kérdéseket. reggelire egyél max egy szelet sokmagvas kenyeret vagy zabkorpát. tízóraira valami gyümölcsöt, vagy natúr joghurtot. ebédre valami húst zöldségekkel, uzsonnára is valami gyümit, vagy joghurtot, vacsira meg megintcsak valami kis húst salátával, vagy sovány túrót. és emellé igyál sok vizet egész nap.
2010. máj. 26. 16:50
 4/11 anonim válasza:
0%
Fogyni fogsz nem hízni. Amúgy minek akarsz te 46 kg lenni? Az már duci 148 centihez. Nekem mindenki azt mondja pont jó alakom van és én olyan 155 cm vagyok és én nem vagyok 46 kg.
2010. máj. 26. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdésem az, hogy most ezzel visszafogok-e hízni, nem az, hogy mit egyek. Tisztában vagyok az egészséges/fogyókúrás étrenddel, de most nem követtem a szabályokat, és rettegek, hogy vissszahízom. 2 nap múlva lesz egy randim, és szeretnék tetszeni a srácnak.
2010. máj. 26. 16:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Ha máshogy nem megy, max. nem eszem két napig semmit...
2010. máj. 26. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Figyi, ha plusz pár kiló miatt nem fogsz tetszeni annak a srácnak, akkor meg sem érdemel! Egyébként meg elég durván koplalsz, ami tönkre fog tenni, és ha te úgy gondolod, hogy ez sok kaja volt, akkor még a fejeddel is baj van. Ne tedd tönkre magad!
2010. máj. 26. 16:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából most 48 kg vagyok :D
2010. máj. 26. 16:57
 9/11 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

És neked most a hizás vagy a fogyás a célod ?

Ha a fogyás akkor azt tanácsolom, hogy mond ezt el valakinek, ha a hizás akkor viszont jó egy részben amit ettél, de nem elég vitamin-, fehérje-, és kálciumdús az étrended, csak mondjuk nekem nem tudom miért, de az az érzésem, hogy te fogyni akarsz

Szóval mi is a célod konkrétabban ? És hány éves vagy ?

2010. máj. 26. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!