Megrendeltem egy hétre a gastroyal zsírégető kajáit . Rosszul tettem? Mindenki mást mondd :S Az irjon aki probálta már.
Mindenkinek másképp reagál a szervezete a különféle kajákra,attól ha valaki fogy tőle te nem biztos,h fogsz és ez forditva is igaz.
Én azt mondom egy próbát megér.
Attól aztán kegyetlenül le fogsz fogyni!!! Pfff......ÁHHÁHÁHÁHÁÁHÁ!!!
Csak mondom, hogy én a Gast Royalnál dolgoztam és az annyira zsírégető, mint a Trabant luxusautó. Viszont! Az ilyen emberekből éltem! Ha nem rendelsz kevesebb pénzt kapok, szal rendelj csak valakit el kell tartani. Ha a reklám jó, az ember bármit elhisz.
Én szóltam előre...
Nem tök mindegy, hogy "zsírégetőnek", "update-nek" vagy diétásnak hívják? A lényeg, hogy fogyókúrás menü.
Nekem egy bajom van vele, azért nem is rendeltem, aszpartam tartalmú édesítőt használnak (megkérdeztem). Ez 100% műanyag, nekem 10 éve úgy tönkretette a hajamat, hogy évekig tartott, mire rendbe jött, és még jól jártam, mert ez a legenyhébb "mellékhatása" az aszpartamnak.
1 hét nem a világ, szerintem nem tetted rosszul. Kipróbálod, vagy bejön, vagy nem.
fel ev alatt fogytam 15 kilot
azt eszem most is
:D
szerintem ez az egesz norbi vs gastroyal olyan mint a coca vs pepsi cola
masreszt a teak isteni finomak, cska nagyon draganak talalom oket.
egyik ismerosom is probalta, neki nem jott be, foleg az íze miatt. de ha neked hozzam hasonloan ízlik, ajánlom.
sok zoldseg, nem tul fuszeres, de minden nap van hus
a tobbieknek: a zsiregeto egy reklamnev. nem egeti a zsirt, es nem is allitjak, hogy egeti a zsirt. egyszeruen nem lisztet hasznalnak, hanem valami pótlót, amiben kevesebb a szenhidrat, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!