Leállt a fogyás - mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete 59,5 kg-nál megállt a mérleg nyelve. Kb 4 hónapja fogyókúrázom, eddig 11 kg ment le, tehát semmi éheztetés, és társai. Egészségesen étkezem, sportolok mellette rendszeresen. Még 5 kg leadása hiányzik az álomsúlyhoz.
Próbáltam már a "bezabálós nap" tippet is, de nem nagyon hatott.
Ugyanígy, a sport változtatása, váltogatása sem okoz különösebb történést.
20/l
170 cm
2017. szept. 6. 21:43
2/6 anonim válasza:
2 hét nem sok, van ilyen. Még az is lehet, hogy fogysz, csak épp vizet tart vissza a tested. Igen, 2 hete, képes rá.
Ha jól csinálod, újra el kell indulnia, ne aggódj.
3/6 anonim válasza:
Ezzel nem nagyon mondtál semmit. Eddig hány kalóriát ettél? 11 kg leadásával a napi szükségleted is kevesebb lett, valószínűleg amit beviszel naponta az már túl sok a fogyáshoz, ezért állt meg.
4/6 A kérdező kommentje:
1500ról folyamatosan csökkentettem a fogyás alatt a bevitelt, de 1200 alá már nem szeretnék lemenni.
2017. szept. 7. 09:43
5/6 anonim válasza:
Várnék még. Aztán ha 1200 kcal és sport mellett tényleg nem fogysz, akkor gond lehet az anyagcseréddel, mert extrém lassú.
6/6 anonim válasza:
Most éppen stagnálsz, előfordul. Majd újra be fog indulni a fogyás csak várni kell. Nekem az elmúlt 3 hónapban 3 hetet stagnáltam (megáll a fogyás) de utána majd újra beindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!