Aki leállt a fogyás után az életmódváltással, vagy a fogyókúrát abbahagyta a közepén, az miért tette?
Èletmód váltással kezdeni, és utánna lehet fogyozni. A kettü szerintem nem megy együtt. AMíg csak fogyózik az ember, a fogyókura végén vissza hizza.
Èn elkerültem a zsíros szülöi háztol, és 2 év után arra jöttem rá, hogy nem hízok, pedig nem fogyokúráztam már 2éve. Aztán számot vetettem az étkezésem felett. Ès láss csodát kiderült, hogy a normál étkezésem kb 2000kalória naponta. Ebben van néha nasi is... ìgy álltam neki 5 kg fogyásnak és sikerült...
Ha valaki nem képes évekig stagnálni, annak rossz az életmódja...
Nem tudom, beleesek-e ebbe, de életmódot váltottam (drasztikusan és többször) s fogytam, de aztán évekig stagnáltam s lazítottam is választott életmódomon. Soha többé nem ettem úgy tartósan, mint régen, de voltak laza időszakaim, kellettek, illetve néha jöttek, ha nem is estek jól. Kicsit szigorú az étrendem a lelki beállítottságomhoz s ízlésemhez, néha kell egy kicsivel több szabadság, de attól még nekem a szigorú étrendem esik jól, bizarr módon. Szóval váltogatok egy kicsit. A fogyás nem akaródzik menni, de az életmódomat nem tekintem kudarcnak, mindig tudtam, hogy olykor muszáj kilengenem.
Motivációm sosem volt nagy, makacsságból és egészségtudatosságból fogyok, illetve mert úgy sikerül. Önfegyelmet nemigen gyakorlok, max. annyit, ami poénos és jólesik :D
A fogyás pedig azért maradt abba, mert lecsökkent a kalóriaigényem, de a testi-lelki jóllakáshoz szükséges mennyiség nem és sokkal nagyobb erőfeszítéssel sem érek el semmit. Furán működöm.
Egy jó életmódváltással nem áll le az ember, mert az jó neki, ráadásul könnyen átszokik az ember egy másik stílusra, amennyiben az passzol hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!