Ugye most leállt a fogyás ettől a nagy mennyiségű kajától? Ha mozgok, akkor is hízni fogok?
Figyelt kérdés
Elég sokat ettem.Reggelire ettem egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret 3 szelet csirkemellsonkával és uborkával ,és egy almát.Na aztán jött az ebéd, és túl sok csirkét ettem.Ettem 20 dkg csirkemellet és 10 dkg csirkecombot, ehhez ettem céklát és uborkát+egy almát is.Aztán vacsorára szintén sokat ettem.Megettem fél kiló natúr joghurtot és egy almát.Egyébként 10 dkg csirkét és 10 dkg joghurtot terveztem enni, de hát jóval többre sikeredett.Tegnap voltam konditerembe, ezért ma pihenőnapot akartam volna tartani, de szerintem valahogy le kéne mozogni ezt a sok kaját.2011. márc. 12. 18:23
1/3 anonim válasza:
A félkiló joghurt tényleg kicsit sok volt:) De ez még mindig nem mondható soknak. Ha felsorolnám én egy átlagos pihenőnapon mennyi kaját tolok le elszörnyülködnél:)
Az nagyon jó hogy próbálsz egészséges és minőségi tápanyagokat magadhoz venni és sportolsz is. Az viszont, hogy napi 3x eszel az nem jó. Igazából kevés... 5, de inkább 6 étkezésnek kéne lenni. A fehérjeforrások közé berakhatnád a tojást és a túrót is, a szénhidráthoz pedig a barna rizst és a főtt krumplit. A magas fehérje tartalmú szénhidrát csökkentéses diéta az ami biztos beválik minden embernél.
A kérdésedre pedig az a válasz, hogy nem fog megállni a fogyás, de ha fogyni akarsz akkor bizony fegyelmezettnek kell lenned!
2/3 anonim válasza:
Ha ez neked sok, akkor gondold át a diétádat, mert az inkább koplalás - feltételezve, hogy átlag nő vagy
3/3 anonim válasza:
ez mitől lenne sok kaja? ne beszélj már hülyeségeket... nem két csokitortát ettél meg,hanem fehérjét...komolyan,azt aki ennyire megszállott, fenékbe kéne billenteni, annyira el vagytok foglalva a kalóriaszámolással,hogy az valami siralmas... elveszi az eszeteket az,hogy sanyargatjátok magatokat. a mozgás mellé ez a kajamennyiség teljesen jó,sőt...ez a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!