Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi édességet esztek 1 NAP?

Mennyi édességet esztek 1 NAP?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne hogy súlytartáshoz 1200 - 1300 kcal mennyi édesség fér bele? Pontosabban hány kalória? 200 kcal milka belefér naponta? Nem szeretnék vissza hízni. Minden nap esztek édességet vagy bűnöztök pár szem sült krumplival? Ez délután lenne nálam, a többi étkezésem mindig nagyon egészséges.
2017. szept. 5. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt kihagytam, hogy most már nem eszem mindennap édességet. Néha össze is jön, mondjuk heti egyszer? Nem vagyok függő, prímán megvagyok nélküle, amióta életmódot váltottam, csak nehéz elkerülnöm, főleg, hogy nem is akarom.

Az embernek nem kell édesség. De miért ne, ha jólesik és jófajta? Ha valakit ez tart meg az úton...

2017. szept. 5. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem eszek egyáltalán. Nagyon rossz tőle a gyomrom, úgyhogy nem is élem meg lemondásként. Eszek néha gyümölcsöt, az még egészséges is. A cukorra pedig semmi szüksége a szervezetnek édesség formájában.
2017. szept. 5. 14:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Én majdnem mindennap eszem egy csokit (50g) valamint reggelente egy 30g-os csokis kekszet. Ez a kettő kcal-ban kb 400 és kb 40g ch.

Ennyi édesség tökéletesen kielégíti minden vágyam. Én spec nem eszem főtt ételt csak nagyon ritkán,és ezenkívül max a tejből viszek be ch-t . Napi kcal adagom kb 1500-1600. Nem vagyok anorexiás és nem vagyok elhízva.Súlyom pont átlagos 62kg 175cm-hez. Sportolok egy hónapja naponta 40perc kardio, ha kedvem is van akkor némi súlyzós,szeretnék fogyni 3-4kg-ot és a csokimról nem fogok lemondani :P

2017. szept. 5. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Mai napom 1270 kcal körüli. Kivételesen tényleg nem akartam édességet enni, de valamit kell s máshoz még annyira sem volt kedvem s rengeteg kcal s fehérje hiányzott még.

Volt 200 kcal zabos-mazsolás máksüti, 184 kcal a lightosabb házi sportszeletemből, kicsit sem lightos csokival. Ezeket számítom édességnek.

+ 45 kcal gyümölcs, 100 kcal kávé a süti mellé, 30 kcal sült krumpli és 220 kcal pörkölt földimogyorós nasi.

Simán belefért a zsíros fehérjeforrásom mellé s még kéne is kalória, pedig az édességeim ma nem voltak kiemelkedően fehérjedúsak (11 gramm fehérjét adtak, míg ha jól betortázok, az 47 gramm, persze kalóriában is több, de belefér). Nyilván egy fele zsír, fele cukor édességből nem férne be ennyi, ügyelni kell az összetételre és a mennyiségre, de a fogyásért s az egészségért tenni is kell, ezzel nincs baj.

2017. szept. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!