Diétázók! Milyen sűrűn esztek édességet?
Kizárólag házi készítésű, kalóriával ellátott, diétás sütikre gondolok!
..és milyeneket?
Értem!:) Azért kérdezem, mert én van, hogy mondjuk csak 2 hetente jutok odáig, hogy be tudok illeszteni egy-egy sütit, kcal-lal ellátva, étrendbe illesztve, hogy az most reggelinek, vagy mondjuk ebédnek lenne jó, és sajnos előfordul, hogy nekiesek mégegyszer ha hazaérek.(ekkor természetesen törölve, vagy csökkentve a további kcal bevitel...)
És azt hiszem ez azért van, mert túlságosan ki vagyok ilyesmire éhezve.
Ritkán eszek pl. pudingot is-ami pl.egy egyszerű édesség.
A pudingot ha édesítövel és sovány tejjel csinálod, eheted akár hetente többször is. (Egy csomag pudingpor fél liter tejjel elkészítve 54 g szénhidrát. Egy adag, amit megeszel ebböl, kb a negyede, tehát kb 14 g ch. Zsír max 3 g, fehérje max 5. Összesen az adag durván 100-105 kcal, ez egy uzsonnának, tízórainak pl teljesen jó:-D persze, nem minden napra,
mert sok mindent nem hasznosít belöle a szervezet. De kcalt nézve belefér.)
(Amit most reggelire megettem csokis párnát, már nem
annyira. De most így jött ki. Nem szoktam ilyet enni amúgy...)
1. voltam.
Akkor jó!:) Jó látni, hogy nemcsak én vagyok ilyen kis "falánk"!:) Túró Rudiból simát, vagy Norbisat/diétásat szoktatok?
Néha pl. hozok haza diabetikus csokit, hogy majd eszek belőle, szépen soronként beosztva. Általába a tábla fele nem marad meg másnapra.. Ezt sem tudom miért van, pedig nem sokszor veszek, kb. havonta 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!