Ma csak édességet ettem, annyira kell hogy már sirok érte. Mit csinálljak?
nézz valami finom fehérjeport
és szedd össze magad
jobbat nem tudok tanácsolni
Hát gondold át, mi boldogít jobban. Az, hogy tonnaszámra eszed a sok szemetet és hízol mint egy sertés, vagy az, hogy lefogysz és olyan bomba alakod lesz, amire mindenki felfigyel?
Ha még ezekután is az édességet választod, akkor ez eldöntetett.
Erre nemrég Neten bukkantam:
Az ún. „szénhidrát-éhség”, vagyis amikor nagyon-nagyon kívánjuk az édesget, a legtöbbször komoly C-vitamin hiány jele. Nagy adag (akár 5-10 gramm/nap) C-vitamin kiválóan csillapítja.
Erre ma bukkantam! egy újságban:
"Az is jó, ha édesség helyett gyümölcsöt eszel. Így a kilókra is vigyázol, sőt az egészségednek is jót teszel. Legjobb, ha a nyers ananászt választod. Az ananászban található a bromelain nevű enzim, ami segíti az anyagcserét. Ezenkívül sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Ehhez jön még a cirtin, ami közvetlenül az éhségközpontra hat és csillapítja az éhségérzetet!"
Persze utána néztem neten:
Sokkal jobb, mint a gyógyszer! Kár, h manapság mindenre csak gyógyszert írnak fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!