Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mennyi édességet esztek...

Ti mennyi édességet esztek meg egy nap?

Figyelt kérdés
Ugye pár kocka napi csoki elég, de hát na... Én úgy vagyok vele, hogy általában nem eszem édességet aztán valami speciális alkalomkor ( kiskaput sokszor lehet találni :D ), akkor úgy többet. De az amúgy viszonylag ritka. Múltkor névnapomkor pl napi édesség 2 fánk, 1 nagy muffin, és egy ilyen hülyeség a starbucksból volt. De azt hogy egy csokit napokig egyek, hogy mindennapra max 3 kocka az idegesítő. Ti hogy oldjátok meg? :D
2012. júl. 31. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fél éve semmit. 2x ettem azóta croassont :D
2012. júl. 31. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmit.Max.kethetente egy kocka csokit.
2012. júl. 31. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát amikor Apu hazajön Németből,hoz 20tábla (20dkg/1db) csokit,mert ott olcsóbb,és sokkal finomabb a csoki.

Azt elosztjuk 4felé,mindenkinek 2csík csoki,hát kb 4csík Milka csokinak felel meg,de annál sokkal finomabb.

Átlagosan 1,5havonta szokott hazajönni.

Amúgy úgy,hogy nem gondolok csokira,megnézem a régi fényképeimet,hogy milyen kövér voltam,és nem akarok olyan kövér lenni soha.. De ehetsz csokit csak utána DOLGOZD LE,amit megettél.. 13/L

2012. júl. 31. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:

én ugyanúgy osztom be mint te :DD

inkább ritkábban eszem, de akkor ne kelljen figyelnem hogy ú ez túl nagy adag, meg kell hagynom a felét... :D

21L

2012. júl. 31. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:

ha szülinapozás van akkor 1-2sz torta amúgy nem

na meg néha fagyi

2012. júl. 31. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Naponta 5-10 gramm medvecukrot.
2012. aug. 1. 01:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
napi szinten kizárt... rájöttem, hogy hiába szabad egy picit enni, nem megyek vele sokra, mert csak még jobban kívánom utána. ezért én az édességigényemet a reggeli zabkásával enyhítem (méz +natúr kakaópor bele, istenifinom). 4 hónap diéta alatt volt összesen 8-10 zabanapom (nyaralás, szülinap, egyebek), akkor kárpótoltam magam :D
2012. aug. 1. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
Egy szem pilóta kekszet szoktam, ha úgy érzem, hogy lement a vércukrom és szédülök. De akkor sokszor csak 1 joghurtot eszek már egész nap.
2012. aug. 1. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az a baj,hogy elég sokat,főleg most nyáron,hogy itthon vagyok,és unatkozok...híztam is 2 kg-t:S Minden nap csoki,fagyi....
2012. aug. 1. 13:58
 10/11 anonim válasza:

Napi 3 tábla csokit.

Tegnap négyet akartam csak amikor letettem a hasamra bele süppedt a hájba:-)

2012. aug. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!