Ugye pár kocka napi csoki elég, de hát na... Én úgy vagyok vele, hogy általában nem eszem édességet aztán valami speciális alkalomkor ( kiskaput sokszor lehet találni :D ), akkor úgy többet. De az amúgy viszonylag ritka. Múltkor névnapomkor pl napi édesség 2 fánk, 1 nagy muffin, és egy ilyen hülyeség a starbucksból volt. De azt hogy egy csokit napokig egyek, hogy mindennapra max 3 kocka az idegesítő. Ti hogy oldjátok meg? :D
Hát amikor Apu hazajön Németből,hoz 20tábla (20dkg/1db) csokit,mert ott olcsóbb,és sokkal finomabb a csoki.
Azt elosztjuk 4felé,mindenkinek 2csík csoki,hát kb 4csík Milka csokinak felel meg,de annál sokkal finomabb.
Átlagosan 1,5havonta szokott hazajönni.
Amúgy úgy,hogy nem gondolok csokira,megnézem a régi fényképeimet,hogy milyen kövér voltam,és nem akarok olyan kövér lenni soha.. De ehetsz csokit csak utána DOLGOZD LE,amit megettél.. 13/L
2012. júl. 31. 20:48
4/11 anonim válasza:
én ugyanúgy osztom be mint te :DD
inkább ritkábban eszem, de akkor ne kelljen figyelnem hogy ú ez túl nagy adag, meg kell hagynom a felét... :D
21L
2012. júl. 31. 21:14
5/11 anonim válasza:
ha szülinapozás van akkor 1-2sz torta amúgy nem
na meg néha fagyi
2012. júl. 31. 21:37
6/11 anonim válasza:
Naponta 5-10 gramm medvecukrot.
2012. aug. 1. 01:54
7/11 anonim válasza:
napi szinten kizárt... rájöttem, hogy hiába szabad egy picit enni, nem megyek vele sokra, mert csak még jobban kívánom utána. ezért én az édességigényemet a reggeli zabkásával enyhítem (méz +natúr kakaópor bele, istenifinom). 4 hónap diéta alatt volt összesen 8-10 zabanapom (nyaralás, szülinap, egyebek), akkor kárpótoltam magam :D
2012. aug. 1. 08:32
8/11 anonim válasza:
Egy szem pilóta kekszet szoktam, ha úgy érzem, hogy lement a vércukrom és szédülök. De akkor sokszor csak 1 joghurtot eszek már egész nap.
2012. aug. 1. 13:46
9/11 anonim válasza:
Én az a baj,hogy elég sokat,főleg most nyáron,hogy itthon vagyok,és unatkozok...híztam is 2 kg-t:S Minden nap csoki,fagyi....
2012. aug. 1. 13:58
10/11 anonim válasza:
Napi 3 tábla csokit.
Tegnap négyet akartam csak amikor letettem a hasamra bele süppedt a hájba:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.