Mennyi edesseget esztek?
Sosem eszem, mert nincs rá szükségem, nekem nem okoz örömet csak bűntudatot.
El kell döntened, hogy nincs rá szükséged, és kész. Enélkül nem fog menni a róla való leszokás.
Tésztát eszek ha van, ez természetes, imádom hozzá tartozik az olasz konyhához amit szintén imádok :D
Sütit meg csokit szintén szívesen eszek, van hogy nem eszek egy hétig van hogy minden nap eszek egy-két kockát.
Vegyél olyan csokit aminek minden darabja be van csomagolva és így könnyebb lesz :) Amúgy nincs ezzel gond, ha sportolsz mellette.
14:41 vagyok megint.
Úgy vagyok vele, hogy ennyit megengedhetek magamnak, hisz októberben leszoktam a cigiről és inkább édesség, mint a bagó. Amúgy 18/L.
Mostanság egyre kevesebbet.
Nincs pénz ilyenekre.
Gyümölcsöt minden nap eszem, joghurtot vagy túró rudit majdnem minden nap. Tésztát heti 1x kb. Segíthet leszokni, ha először átszoksz a gyümölcsre vagy az igazi tehéntejre. A zacskós nem jó, csak a frissen fejt, valódi tej, mert ez jó sűrű és laktató, majdnem olyan, mint a joghurt, és lényegesen egészségesebb, mint a csokifélék.
Vagy átszokhatsz a joghurtra, rudira is, régebben én is sok sütit és csokit ettem, de nem voltam elégedett az alakommal, úgyhogy átszoktam ezekre. Finomabbak, egészségesebbek, én pedig jobban nézek ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!