Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mennyi édességet esztek...

Ti mennyi édességet esztek meg egy nap?

Figyelt kérdés
Ugye pár kocka napi csoki elég, de hát na... Én úgy vagyok vele, hogy általában nem eszem édességet aztán valami speciális alkalomkor ( kiskaput sokszor lehet találni :D ), akkor úgy többet. De az amúgy viszonylag ritka. Múltkor névnapomkor pl napi édesség 2 fánk, 1 nagy muffin, és egy ilyen hülyeség a starbucksból volt. De azt hogy egy csokit napokig egyek, hogy mindennapra max 3 kocka az idegesítő. Ti hogy oldjátok meg? :D
2012. júl. 31. 20:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha tehetném, édességen élnék, mint a Gombóc Artúr, mindegy, hogy csoki, torta, tészta, süti vagy bármi, csak édes legyen. Én a Norbi-Update süteményeit választottam, most már liszt is van, úgyhogy itthon is tudok belőle bármit sütni és egy dekát nem lehet tőle hízni. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nem kell lemondani az édességről!
2012. aug. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!