Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni. Vannak...

Szeretnék lefogyni. Vannak ötleteitek, hogy hogyan? Minden választ szívesen olvasok!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,166cm és 77 kg.De elég volt a kilókból!Szeretnék végre lefogyni,és 55 kgos lenni.De még sohasem fogyóztam.Hogy kezdjek neki?Ne írjatok ilyen mindenféle csodadiétákat,mert én nem egy hét alatt akarom megváltani a világot.Bár örülnék ha nyár végéig lemenne rólam 15 felesleges kiló.

Annyit tudok,hogy mindennap az ebédem főétkezés lenne,levessel meg másodikkal(persze fogyókúrásan)Ebből nem engedek,bárki-bármit ír,szerintem ennyi kell.Nem koplalni akarok,életmódot váltani,egészségesebben élni.De vajon a tejeskávé még belefér?

És hogy kezdjek neki sportolni?Konditerem kizárva.

nektek,hogy sikerült lefogyni?

Köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. máj. 26. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Reggeli: 2 szendvics..Ebed amit foztek (nem keves adagot enni de ne is sokat) utan egybol azonnal legalabb 1.30 perc torna...ES UTANA MAR CSAK zoldseg ha ehes vagy gyumolcs vagy puffasztott rizs vagy joghurt...mindennapos torna muszaly...eletbevaho...jah es ne ullj otthon torna utan hanem hivd ki a barataidat az utcaara okorkodni...:):):):) Ha ehes vagy...akkor inkabb...foglald le magad valamivel...rajzolj enekelj tancolj shoppingol...akarmi tanulj...ha este ehes vagy aludj el hamarabb...vagy olvasd a kedvenc vampiros konyved.....sok viz minden perben logjjon a kezedben a viz... :):):): Ennyi nekem igy sikerult majusban kezdtem 3 het utan mar ram szoltak hogy fogytam...es kb szeptemberre voltam magammal megelegedve en 157 cm 65 kg voltam....:):) Most meg 55 kg ...es nem vagyook koros sovany de nem is vagyok kover :):):):):) 15 L
2010. máj. 29. 00:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólónak üzenném, hogy a mindennapos torna hosszú távon nem biztos, hogy a legjobb választás. Heti 4-5 alkalommal kell a torna, de kell hogy legyen a héten minimum egy nap, amikor nem tornázol, hogy az izmaid tudjanak egy kicsit pihenni, regenerálódni.
2010. jún. 6. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!