Ötleteitek a fogyás (om) hoz?
Szia! Én 3 hónap alatt fogytam kb 8 kilót. Arra próbáltam figyelni, hogy napi 1000-1200 kalóriánál ne egyek többet, bár én nem nagyon mozogtam.
Szerintem a csokit, sütiket, sültkrumplit inkább hanyagold. Kis mennyiségben is sok a kalória, nem telít és éhes leszel utána. Gyümölcsöt, zöldséget viszont egyél minél többet, és igyál sok folyadékot.
Én folyamatosan párolt zöldséget ettem. Kapni boltokban ilyen fagyasztott zöldségkeverékeket, annyi hogy pici vizzel felrakod a tüzhelyre és ízesíted. Általában virslivel vagy csirkemellel ettem (volt hogy csak mellé, volt hogy belefőztem).
Reggelire amúgy ha szereted érdemes egy tojást enni (én rántottát ettem) mert lassan emészted meg, így laktat és sokáig nem leszel utána éhes.
Ami nekem még bevált az a zöld tea, állítólag étvágycsökkentő hatása van és az anyagcserét is serkenti.
Amúgy ha nagyon szeretnél végülis szinte bármit ehetsz, csak tudnod kell mértéket tartani.
Remélem tudtam segíteni és sok sikert!
Persze, ha az embernek rohannia kell nehéz erre figyelni. Amúgy ami még eszembe jutott, ha a zöldség neked nem nagyon jön be, próbálj meg minél gyakrabban rizst enni köretnek a főétkezésekhez a krumpli vagy a tészta helyett.
Plusz egy érdekes trükk, ha kisebb tányérról eszel, a kisebb adag is többnek tűnik és kevesebbet kívánsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!