Fogyással és kocogással kapcsolatos kérdés?
grati, 3 heti munkát totál elcsesztél. talán egy kicsit olvass utána legközelebbi próba előtt.
a szervezeted nem hülye. ha futsz, növekedik a kiadásod, ezért a szervezeted növelni akarja a bevitelt is, éhesebb leszel, mint szoktál lenni. szóval futsz 400 kalóriányit, de megeszel utána 400-zal többet, mint addig.. szerinted mi fog történni? :D
te meg csak áltasd, hátha majd 20 év múlva tényleg jól fog kinézni.
nem, valójában a tömeged azért maradt meg, mert izmosodtál, és az izom amúgy is nehezebb, mint a zsir, szóval haladsz. viszont tényleg sokkal gyorsabb lenne, ha diétáznál is mellette, gondoltam ha rádijesztek, motiváltabb leszel :p
Nem is kell koplalni!
Sőt, kocogni sem kell!
Lehet, hogy meglepően hangzik, ed egy nagyon régi tévhit a "zsírégető pulzustartomány" és a tartós extenzív aerobedzés zsírégető hatásáról.
Szakemberek már rég megdöntötték ezt a tévhitet, de a köznép között még pár évig biztosan fennmarad.
Ha okos vagy más edzésformát és diétát választasz!
(figyelmesen olvasd el! Én is edző vagyok és manapság ezt már minden jó edző tudja és alkalmazza is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!