Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással kapcsolatos több...

Futással kapcsolatos több kérdés (? )

Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, de eléggé nehezemre esik a sport, mert elszoktam tőle, mennyit fussak kezdetnek? Már a harmadik emeletre felmenni is nehezen megy. Mit jelent az, hogy nyújtás? Reggel vagy este érdemesebb futni? Egyek előtte/utána, és mit?
2011. márc. 19. 19:29
 1/6 anonim válasza:

Na ezt énis szeretném megtudni!

Épp kezdek énis futni!

2011. márc. 19. 19:37
 2/6 anonim válasza:
71%

hát, reggel este mindegy hogy mikor mész. este azért jobb mert többet le tudsz adni, reggel meg azért, mert felfrissülsz. :D hát van egy olyan tippem, hogy először 1 perc futás, 1 perc séta. pár nap múlva 2 perc futás 1 perc séta és így tovább, de a sétát hagyd meg. vagy ha gáton futsz, akkor vannak a jelzőkövek, én is elvagyok szokva, és úgy csináltam hogy 200 méter futás, 100 méter séta. persze alig tudtam lefutni azt a keveset is :S 2 órával intenzív sport előtt nem ajánlatos enni. nyújtani futás után kell leginkább, hogy ne görcsöljenek be az izmok. pl a radiátor csövére úgy derékmagasságban felteszed a lábad, és ráhajolsz a térdedre, vagy terpeszben állva a tenyered a földre lerakod egyenes térddel. biztosan emlékszel amikor a suliban a tesiórán ilyeneket csináltatok gimnasztika előtt

xD 13/l

2011. márc. 19. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
[link] próbáljátok ki ezt, elvileg ha nulláról indulsz, akkor is könnyen teljesíthető.
2011. márc. 19. 22:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ezt ki fogom próbálni.

2., amúgy miért adnék le este több kg-t?

2011. márc. 20. 16:40
 5/6 anonim válasza:
mert ettél napközben és jobban le tudod mozogni, mintha nem ettés volna semmit. nem csak a zsírt égeted, hanem szálkásítasz is.
2011. márc. 21. 15:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi az a szálkásítás?
2011. márc. 21. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!