Futással kapcsolatos több kérdés (? )
Na ezt énis szeretném megtudni!
Épp kezdek énis futni!
hát, reggel este mindegy hogy mikor mész. este azért jobb mert többet le tudsz adni, reggel meg azért, mert felfrissülsz. :D hát van egy olyan tippem, hogy először 1 perc futás, 1 perc séta. pár nap múlva 2 perc futás 1 perc séta és így tovább, de a sétát hagyd meg. vagy ha gáton futsz, akkor vannak a jelzőkövek, én is elvagyok szokva, és úgy csináltam hogy 200 méter futás, 100 méter séta. persze alig tudtam lefutni azt a keveset is :S 2 órával intenzív sport előtt nem ajánlatos enni. nyújtani futás után kell leginkább, hogy ne görcsöljenek be az izmok. pl a radiátor csövére úgy derékmagasságban felteszed a lábad, és ráhajolsz a térdedre, vagy terpeszben állva a tenyered a földre lerakod egyenes térddel. biztosan emlékszel amikor a suliban a tesiórán ilyeneket csináltatok gimnasztika előtt
xD 13/l
Köszönöm a válaszokat, ezt ki fogom próbálni.
2., amúgy miért adnék le este több kg-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!