Nállam ez az egész úgy néz ki , hogy: 2-3 hét stagnálás(fél kiló le, fél kiló fel) aztán 2-3 nap alatt “fogyok” 2 esetleg 3 kilót. Aztán kezdődik az egész elölről , ismét 2-3 hét stagnálás majd újra hirtelen minusz 2-3kg.
Minden nap mérem magam szóval pontosan látom. Nyilván tudom, hogy nem az alatt a 2-3 nap alatt megy le annyi zsír :D csak nem értem , hogy a mérhető tömegem miért így csökken.
Amúgy felesleges naponta mérni magad mert csak becsap. A napi súly kilókat változhat attól függően hogy mennyi vizet tart vissza a szervezet, mennyire vagy tele, mikor voltál vécén, ilyesmi. Szerintem érdemesebb heti egyszer, az reálisabb képet ad, már ha jó a mérleget :)
2017. aug. 31. 10:13
2/9 A kérdező kommentje:
Jó a mérleg.
Reggel mérem mindig magam wc után.
Épp ez az hogy hetekig vagyok kb ugyan annyi pl most 101 nél vagyok több mint 2 hete, és ahogy mondtam fél kilókat ingadozik és ennyi. Aztán majd valszeg megint hirtelen eltűnik 2-3kg és újra a stagnálás mint ahogy eddig is volt.
2017. aug. 31. 10:25
3/9 anonim válasza:
Ha lány vagy, a menses is befolyásolja a súlyt. Menses előtt hormonhatásra vizet tart vissza a szervezet, aztán mikor megjön, hirtelen leesik a súly.
2017. aug. 31. 10:32
4/9 anonim válasza:
Menses alatt még hasmenésem is szokott lenni, gondolom az alhasi görcsök okozzák. Mire eltelik a kb. 5 nap elég szépen lemegy a súlyom.
2017. aug. 31. 10:33
5/9 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok. 20 éves.
2017. aug. 31. 10:34
6/9 anonim válasza:
Akkor ez nem jött be.
2017. aug. 31. 10:43
7/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Fogysz és kész. A mérleg sem pontos, a testsúly is ingadozik, neked jobban, mint másnak, annyi.
2017. aug. 31. 15:03
8/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mindegy, ezért is írtam ki a kérdést.
2017. aug. 31. 15:20
9/9 anonim válasza:
Igaz, az én helyzetem egy kicsit más, de szerintem vannak hasonlóságok. Nekem a komoly, megtervezett diéta+ megfelelő mértékű testmozgás mellett általában egy deka se szokott lemenni. Tényleg. Pedig csinálom 1-1,5 hónapig. Viszont ahogy abbahagyom, és visszaállok a számomra nem egészségtelen, viszont lazább étrendre/életvitelre, 4-5 nap után rólam is lemegy 2-3 kiló. Aztán pedig fogyok még egy ideig, ameddig a készlet tart..Erre nem tudok én sem mit mondani. Valószínűleg a szervezeted így tud alkalmazkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!