Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap nem eszek mennyit...

Ha egész nap nem eszek mennyit fogyok?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Semennyit.
2017. aug. 11. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Kevés az adat, így annyit lehet mondani, jó sokat fogysz, amíg kórházba nem kerülsz. Az viszont elég hamar meg fog történni.
2017. aug. 11. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok és 51 kg.
2017. aug. 11. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor ne fogyózz!
2017. aug. 11. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel, akkor a tested nem a zsírodat bontja le, hanem az izmaidat. Akár a létfontosságúakat is. Úgyhogy egy formátlan pacni leszel, puhábbnak fogsz kinézni, mint előtte.

Ne három nap alatt akarj változni ilyen drasztikus baromságokkal, hanem mondjuk sportolj valamit, ha valami nem tetszik magadon.

2017. aug. 11. 10:57
 6/11 Mirtiádész ***** válasza:
Ahogy leírtad nem tűnsz kövérnek, sőt olyannak sem, akin lenne bármennyi fölösleg...de ha mindenképpen fogyni akarsz, akkor szerintem jobban jársz ha eszel valamit, mert ha nem (nem tudom későn kelő vagy e), legkésőbb délben már le fog esni a vércukorszinted, és rosszul leszel...Elkezd a gyomrod émelyegni, szédülni fogsz, és fokozatosan elsötétül minden, hiába van nyitva a szemed..velem volt már ilyen, nem jó érzés.
2017. aug. 11. 11:00
 7/11 Ylyria válasza:
Ilyen súlyal nehogy fogyókúrázz, főleg ne ilyen drasztikus módszerrel. Inkább sportolj, de arra hogy fogyj semmi szükség nincs. Kezd el szeretni magad! Igazából arra van szükséged.
2017. aug. 11. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:

20 dekát? Főleg zsírból, de izomból is megy, legalábbis ez a normális, ha izmosabb vagy minimális zsírral, akkor több izomvesztés várható, mint alapból...

1 nap alatt nem igazán lehet fogyni, max. ha mérlegeléshez megszabadulsz a víz egy részétől. Már akinek az fogyás, igazából csak ideiglenes súlycsökkentés.

2017. aug. 11. 13:15
 9/11 anonim válasza:
Csak tarts a kalóriadeficited és akkor fogyni fogsz, nyugodtan ehetsz, egy minimumot be kell vinned, csak ne ess át a ló túloldalára :D
2017. aug. 11. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor gyomorrontás miatt nem ettem egy napig, majd második nap kb. 500-600kalóriát fogyasztottam; nem fogytam semmit.
2017. aug. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!