Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap nem eszek mennyit...

Ha egész nap nem eszek mennyit fogyok?

Figyelt kérdés

2017. aug. 11. 10:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha egy napig nem eszel akkor nem fogsz semmit, a második-harmadik napon fél és egy kiló között, utána egyre többet. Most magamból indultam ki, viszont én ettem is,nem kell éheztetned magad ahhoz,hogy lefogyj,csak egy kicsit egyél kevesebbet mint amúgy amennyit szoktál,abból pedig kicsit se egyél, ami nagyon durván hízlal. 300-500 kcal fölé egyszer sem mentem, mert igaz, hogy nem ettem valami keveset, de főként olyat ami laktat, mégis alacsony a kcal tartalma. 161cm voltam kb, 53.5 kg, három nap múlva 51.2 kg, úgy hogy ezalatt rendszeresen mozogtam 2300kcal felé volt az amit elégettem (az alap amit egy helyben ülve is leadsz az 1800kcal körül van azt hiszem. Próbáld ki a Kalóriabázis alkalmazást, ott pontosabb infókat kapsz.
2017. aug. 27. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!