Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne fogynom?

Szerintetek mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

161 cm vagyok, és 55 kg. Néha 54 vagy 53, máskor 56. Nagyon változó.

Egyébként sportolok, tehát nem vagyok az a plöttyett fajta. Mégis szeretnék soványabb lenni...

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. aug. 21. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem sem kellene fogynod, nagyon jó alakod van.
2017. aug. 21. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

Alapvetően jó alakod van. Ahogy látom inkább csak comb környékén van némi felesleg amit ügyesen "eltakartál" :)

Az önbizalom problémádon csak te magad tudsz segíteni, mondhat bárki bármit ha neked valami nem tetszik magadon.

Tapasztalatból mondom,én évekig azzal nyugtattam magam,hogy mindenki azt mondja milyen szép vagyok,ne foggyak.

Persze ez így sokkal könnyebb,de ha elsősorban magadnak felelj meg.

Ha úgy érzed még van hova fogynod akkor hajrá,ha így tetszel magadnak akkor pedig nem mások visszacsatolása miatt szeresd magad :)

2017. aug. 22. 07:34
 13/17 dominich válasza:
0%
Az önbizalimmal ne legyen promlémád. A lényeg az hogy magabiztos legyél, ami nem lesz nehéz mert jó alakod van. Nekem is nagyon bejön. Szép vagy és látszik is hogy adsz magadra.
2017. aug. 22. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Jó alakod van.

Bár nem értem miért a kád szélén állsz minden képeden. Leesel, aztán beütöd a fejed...

2017. aug. 22. 17:06
 15/17 Rayna ***** válasza:
0%
Ne akarj soványabb lenni, így van jó alakod, hidd el! Vékony vagy, mégis formás... és ez teljesen jó így! :)
2017. aug. 22. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Akik lepontoztak elárulnák esetleg hogy miért is? xd A véleményemet kérdezte, én pedig elmondtam. #11-es voltam
2017. aug. 23. 09:29
 17/17 anonim válasza:
0%
Szerintem se kéne fogynod, inkább az alakformáló tornákat ajánlom, mert így tökéletesítheted az alakodat. Szóval, ajánlom pl. a Popsugar Fitness youtube videóit. :) De csinos vagy nagyon így is!
2017. aug. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!